Marius Leustean Postat Iulie 17, 2021 Partajează Postat Iulie 17, 2021 Buna ziua, In timul montajului unui CNC au fost smulse 6 fire ce conectau limitatoarele de capat de cursa. Atasez foto cu numerele cablurilor ramase in cutie si foto cu schema electrica unde apare firul notat 1543. Va rog sa mi lamuriti daca SQ207.3 este o mufa de conexiuni si cum sa fac sa identific si celelalte fire,notate 120,121.(cum se interpreteaza acel M1045.2) Se poate incarca intregul manual daca se gaseste un coleg amabil sa ma ajute/indrume. Multumesc. https://imgur.com/a/8kvSk9C https://imgur.com/OFSwlzi Link spre comentariu
techs Postat Iulie 21, 2021 Partajează Postat Iulie 21, 2021 (editat) La 17.07.2021 la 19:22, Marius Leustean a spus: Va rog sa mi lamuriti daca SQ207.3 este o mufa de conexiuni SQ207.3 este un limitator NC care trece in NO cand CNC-ului este in zero pe axa Y ( in punctul de referinta). Unde este pozitionat fizic este greu de spus, trebuie sa fie sub masa de frezare, te uiti cu atentie ce limitator se deschide cand o aduci in referinta pe axa Y. SQ207.3 este denumirea (codul) limitatorului in schema. La 17.07.2021 la 19:22, Marius Leustean a spus: (cum se interpreteaza acel M1045.2) M1045.2 este intrare in PLC-ul DI260 (cred ca DI vine de la “digital input”). Asta ar trebui sa fie montat in tablou, uita-te pe tila sa vezi pe ce intrare ajunge. Ar trebui sa fie intrarea a treia (numerotarea intrarilor in PLC incepe de la zero) dar vad ca in interiorul dreptunghiului ce simbolizeaza modulul mai este trecut si un 2, deci poate fi si intrarea a doua. La 17.07.2021 la 19:22, Marius Leustean a spus: cum sa fac sa identific si celelalte fire,notate 120,121. Firele 120 si 121 nu apar in schema postata, cauta-le in schema si vezi unde se conecteaza. Astea sunt niste sfaturi date de la distanta, tu trebuie sa verifici cu atentie ce este pe masina, ai schema, ai tile pe fire. Succces! Editat Iulie 21, 2021 de techs Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum