poplex22 Postat Iulie 5, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2022 va salut, nu are t-con, este echipat cu vestita : 17MB70-5P care nu merita reparata - din mainbord iese direct pe placuta atasata ecranului ! - ofer toata carcasa , contine : invertorul, sursa, mainbordul, panglica lvds si ecranul propiuzis Link spre comentariu
adydep Postat Iulie 5, 2022 Partajează Postat Iulie 5, 2022 Acum 3 minute, poplex22 a spus: va salut, nu are t-con, este echipat cu vestita : 17MB70-5P care nu merita reparata - din mainbord iese direct pe placuta atasata ecranului ! - ofer toata carcasa , contine : invertorul, sursa, mainbordul, panglica lvds si ecranul propiuzis Scoate radiatorul de la procesorul plăcii 17mb70,și aplică metoda mea de mai jos.Oricum n-ai nimic de pierdut,doar de câștigat,dacă merge vinzi tv-ul funcțional: -O soluție primitivă de rezolvare,care pe mine m-a scos din necaz de fiecare dată când făceam rahaturi de astea.Nici un aparat nu mi s-a întors înapoi.Ai nevoie de: -o monedă de 10 bani,pe care depui un ”guguloi” de cositor -pastă siliconică albă(care se pune la tranzistori,procesoare,etc) -sacâz dizolvat complet în alool izopropilic-trebuie să rezulte ceva de culoarea Alexandrion-ului) -pistol de lipit de Radioprogres-sau similar- cu ansă nouă(exclus letcon) Procedura: -scoți placa din tv,apoi dai radiatorul jos de pe procesor -cureți bine procesorul cu alcool izopropilic -torni ușor ”zeama” de sacâz dizolvat în alcool izopropilic,în așa fel încât să-ți ocupe bine spațiul dintre procesor și placă -pui placa orizontal pe masă și aplici pasta albă pe procesor -pui moneda peste procesor - ți pistolul de lipit cu ansa pe bila de cositor depusă pe monedă și încălzești-ansa să nu atingă moneda,încălzirea să se facă doar prin bila de cositor lichefiată-(din când în când poți să presari si puțină pulbere de sacăz,mai eliberezi trăgaciul,îl apeși iar) -măna în care ți pistolul de lipit să o sprijini neapărat de masă -ai să vezi că ”zeama” de sacăz dizolvat în alcool izopropilic dintre procesor și placă începe să facă bulbuci-fierbe -încălzești cu pistolul de lipit până ce bulbucii se domolesc -lași să se racească puțin,apoi cu atenție îndepărtezi moneda-nu tragi de ea,ci ușor -cureți bine capsula procesorului,aplici pasta și radiatorul Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 6, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2022 va multumesc pt. sfaturi, todeauna sunt binevenite !, la mine, din pacate, am scurt sub procesor pe alimentarea cu 3,3Vcc - pentru dl. " nasturica " nu va mai intereseaza ecranul ?, e in perfecta stare si superieftin ! Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 8, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 8, 2022 Se adauga : 76. Set 6 acumulatori reincarcabili Samsung Li-Ion cu urmatoarele caracteristici : pret : 50lei teniunea nominala 3,67Vcc, capacitatea 2200mAh, curent max. 10A dimensiuni : 18,25 X 65mm Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 10, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2022 de actualitate Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 11, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2022 pozitiile 72. si 75. s-au dat, restul este valabil ! - se adauga : pret 40lei ambele motorase 77. Motoras la 24vcc, brand Powerful, 23000rot/min, dimensiuni : cam 80mm lungime si 35mm diametru Motoras 230vca, brand Glory, 2A/400w, 10000rot/min, dim. : cam 150mm lungime si 80mm diametru - se pot folosi in diverse automatizari Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 12, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2022 de actualitate Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 13, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2022 de actualitate Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 14, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2022 pozitiile : 72 - 75 - 76 s-au dat , restul valabile ! - ecran complet : AUO T315XW03 V.3 perfect functional se vinde la 100 lei ! - ultraconvenabil !! Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 15, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2022 de actualitate Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 16, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2022 de actualitate Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 17, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2022 se adauga : pret 30lei 78. Conectori si Mufe diverse tipuri si modele Link spre comentariu
mircea56 Postat Iulie 19, 2022 Partajează Postat Iulie 19, 2022 Atentie, mie stimabilul mi-a dat teapa. Mi-a vandut setul de acumulatori 18650 complet epuizati . Imi dadea de inteles ca se bate lumea pe ei. Dupa ce a postat in topic pretul de 50 lei,mie mi-a cerut la telefon 100 de lei ,ulterior scazand la 75 de lei .Niciodata nu am mai avut acumulatori cu tensiunea 000.Deci acestia se puteau vinde doar pentru cei ce vor sa invete sa sudeze punti pe ei ,si oricum nu la asa pret. Deci cumparati cu incredere produsele sale! Eu unul cred ca m-am lecuit de cumparat vechituri. Link spre comentariu
poplex22 Postat Iulie 20, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2022 dle." Mircea56 " cele spuse de dvs. pot fi adevarate, acumulatorii sunt recuperati din baterii de laptop functionale dar nu au mai fost folosite de citeva luni, din pacate nu am dispozitiv de incarcare pt. astfel de acumulatori doar pt. cei AA si AAA, pretul a fost stabilit cu transp. pe posta inclus, pe curier auto ar fi fost mult mai mult, regret cele intimplate ! Link spre comentariu
mircea56 Postat Iulie 20, 2022 Partajează Postat Iulie 20, 2022 Si eu am ramas de prost. Nu vinde vechituri daca stii ca sant nefunctionale. Si apropo,am desfacut acumulatori care au stat 5ani nefolositi,i-am pus la incarcat si sant la fel de buni ca unii noi. Pur si simplu ti-ai batut joc de mine.Asa sa ai noroc de banii aceia, cum am eu de acumulatoriii tai . Link spre comentariu
Postări Recomandate