Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cablu type c

Marian C

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

4

• modoran

3

• bmwh548

2

• Marian C

2

Top autori în acest subiect

da arata ca ar avea o rezistenta de 10k ,si cred ca ,,debiteaza,, aiureli ca poti praji ,,telefonul,, daca il folosesti,ce cred ca e o prostie ,cred ca e pusa in serie pentru incarcarea rapida,deci rau nu ar avea cum face,deci ,,legal,, un port usb c trebuie sa fie universal ,ori merge ok daca are curentul necesar ,ori nu merge,

Link spre comentariu

Unele dispozitive au functii non-standard. Daca cuplezi un astfel de dispozitiv nu stii ce se poate intampla.

Producatorii intotdeauna precizeaza sa folosesti doar accesoriile lor.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, modoran a spus:

Unele dispozitive au functii non-standard. Daca cuplezi un astfel de dispozitiv nu stii ce se poate intampla.

Producatorii intotdeauna precizeaza sa folosesti doar accesoriile lor.

e si o susta doar pentru a cumpara doar produsele lor,de ce UE a impus anumite standarde ? chiar si la telefoane,tocmai pentru a nu depinde de un anumit producator si produsele sale,sa nu uitam ca inainte erau zeci de telefoane,fiecare cu conectorul lui

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Nu prea ai ce sa prajesti pentru ca functia de incarcare rapida nu functioneaza intre branduri de multe ori. Testat personal Huawei cu incarcator de Motorola si invers - nu se activeaza incarcarea rapida. Merge pe incarcare clasica si dureaza enorm de mult. 

Link spre comentariu

problema  e valabila  numai la cabluri usb a to usb c

din curiozitate am desfacut un cablu usb tip c defect si intr adevar are rezistenta de 56k intre v si cc, dar numai pe o parte a cablajului

Link spre comentariu
Acum 5 ore, modoran a spus:

reverse charging eu am vazut doar wireless la modelele ce suporta asa ceva

al meu asus stie sa dea prin cablu,testat nu ceea ce e scris in specificatii,si stiu mai multe,telefoane aceasta functie

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări