Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar Magnetofon Olimp MPK-005 S-1

meshteru_the_best

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• meshteru_the_best

9

• BRANCA

2

• q_acdc

1

• tenzen

1

Top autori în acest subiect

Faină sculă!Are şi amortizoare de bandă...Clasă superioară încadrată după GOST.

Meşteru.Ar trebui să pui la rubrica Vintage tranzistorizat nişte poze cu colecţia ta de aparatură sovietică...Pe un topic consacrat.

Link spre comentariu

Poate o sa fac... lumea nu prea e pasionata de aparatura sovietica, toti fug dupa japonezarii, le place plasticul :rade:

Parca m-as multumii si cu modelul mai mic (Olimp 004) sau Ideli 001-1.

Olimp-004.jpg

Ideli-001-1.jpg

Link spre comentariu

Meshteru.Inginerii sovietici au copiat sau au analizat o mulţime de maguri străine.Ţin minte că până şi în revista Radio se prezentau,în detalii,soluţii Vestice sau japaneze,atât pentru partea mecanică cât şi partea electronică!

Link spre comentariu
Acum 11 ore, BRANCA a spus:

Meshteru.Inginerii sovietici au copiat sau au analizat o mulţime de maguri străine.Ţin minte că până şi în revista Radio se prezentau,în detalii,soluţii Vestice sau japaneze,atât pentru partea mecanică cât şi partea electronică!

Pe langa asta au si produs o multime de magnetofoane!!!! (Majak unde la noi functiona orizontal la ei pe verticala) 

Editat de q_acdc
Link spre comentariu
Acum 10 ore, tenzen a spus:

Nu prea se gasesc,iar daca gasesti,pretul e pe masura.Am eu un 005 C impecabil,din pacate,momentan nu e la vinzare.Are si telecomanda!Spor !16271482519278635058320387710745.jpg

Se gasesc, aduce cineva din Buzau la comanda insa preturile sunt exagerate...

Link spre comentariu
Acum 10 ore, mihaibrinza a spus:

Are cineva de vanzare?.Acest raspuns il intereseaza, nu pareri personale.

Nu m-a deranjat cu nimic postarea dansului, din contra chiar m-a bucur sa vad ca mai sunt iubitori de aparate sovietice :wretre

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

IMG-20230321-183910-288.jpg

Luat de la Buzău acum 2 ani, urmează servisarea; se aude mai slab pe un canal... Nu sunteți singurul căruia îi place aparatura rusească!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
La 21.03.2023 la 18:46, Budreala Radu a spus:

IMG-20230321-183910-288.jpg

Luat de la Buzău acum 2 ani, urmează servisarea; se aude mai slab pe un canal... Nu sunteți singurul căruia îi place aparatura rusească!

Am primit si eu un Olimp 004.

20230409-213621.jpg

Se poate inchide, multumesc!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări