Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pareri JLCPCB

Postări Recomandate

Acum 14 ore, maxente a spus:

Ce inseamna cantitate mare ? 

cand comanda e pe la 5000 de euro si cantareste 200Kg 

Acum 14 ore, maxente a spus:

Totusi comparatia  nu trebuie facuta intre fabricile chinezesti, cred ca mai bine compari fabricile chinezesti cu cele europene

Fabricile Europene au norme foarte stricte de poluare de urmat si cost cu personalul mai ridicat asa ca au pierdut de mult batalia asta cu pretul. Totusi sunt cazuri cand clientii ne inpun sa comandam PCB-urile in EU din considerente de confidentialitate. (dar sunt putine cazurile) 

RR

Editat de roadrunner
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 125
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La 07.12.2023 la 14:54, roadrunner a spus:

cand comanda e pe la 5000 de euro si cantareste 200Kg 

Pfoai de plm ce dependent esti tu ca firma de chinezi. Imi maginezi ca in momentu in care ar disparea chinezii aia, de unde iei cablajele de mii de euro la paleti, afacerea ta sa dispara instantaneu.

Ca hobby sa iei 5 cablaje la bani de seminte e o joaca si nu e o problema daca maine nu mai pot sa iau, dar ca business sa fii dependent la asemenea cantitati, e nasol.

Link spre comentariu

da suntem dependenti de furnizori ca toate business-urile la fel suntem si de TI, NXP, Intel, AMD si multi altii. Daca dispar cinezii aia luam de la vietnamezi, din Singapore, Taiwan, de la altii o sa fie mai scump dar asta e pana la urma sunt banii clientilor nostrii.

Nici la comenzi de 300 Euro JLPCB nu mai sunt competitivi la pret.  nu suntem o firma asa mare cheltuim pe cablaje cam 15K euro pe an.

Deocamdata e bine ei ne cauta pe noi nu noi pe ei.

1 oră în urmă, maxente a spus:

Pfoai de plm ce dependent esti tu ca firma de chinezi. Imi maginezi ca in momentu in care ar disparea chinezii aia, de unde iei cablajele de mii de euro la paleti, afacerea ta sa dispara instantaneu.

Nu-ti fa griji pentru noi, am supravietuit 17 ani mai supravietuim cativa ...

Asteptam cu drag urmatoare criza financiara (editia 2024) sa cumparam si cladirea de langa noi

Doamne ajuta!

RR

PS - 1000 buc 170x120 mm (6 layers 4 mil track ENIG) sunt aprox 5K euro (excluzand shipping car emai e 2K)

Editat de roadrunner
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări