nico_2010 Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Acum 3 ore, fratello a spus: Multumesc ! Am umblat la layere ai am ajuns la acesta versiune : -fisierul drl -fisierul copper_bottom -fisierul soldermask_bottom. Rezultatul, in SprintLayout si GerberLogix, este cel din poza. Sper ca este corect ! LE : Insa dupa ce le incarc pe site la JLCPCB, cablajul arata ca in poza .... Nu mi se pare OK, voi ce parere aveti ??? Dar tu i-ai spus lu'Gerber view la JLCPCB ca e un singur layer? Ca ce vad e soldermask topview, sau cel putin asa pare! Sper ca nu ai folosit gauri metalizate, ca asta ar fi singura explicatie logica! Trimite-mi pe PM fisierul layout sa vad exact despre ce este vorba, ca pe poze mai greu. Link spre comentariu
va_cristi Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 @zvonacfirst daca s-a schimbat politica, te apuci de invatat codul morse: faci o linie, 3 puncte: _ . . . _ . . . _ Desi am auzit pe la altii ca merge. Daca nu, merge cu gauri sub 1.0mm ca la cablajele de test. Solutii se gasesc pana la urma. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Cam un an în urmă a fost prima dată când am încercat panelizare și am făcut niște decupaje pe linia de separație în așa fel încât să pot rupe ușor. Mi-au acceptat comanda și la vreo două zile mi-au trimis email că nu mai pot proceda în acest mod în viitor și ca acel chinez care a dat accept pentru intrare în fabricație a fost penalizat. Am vrut să renunț la comandă dar au zis că nu se poate din cauză că deja este în fabricație. Asta este ce am pățit eu. De atunci am comandat cu panelizare dar mi le tai singur scasa, le zgârii bine cu cuterul pe ambele părți și apoi le rup. Șlefuite pe cantul tăiat sunt ca noi. Link spre comentariu
fratello Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Multumesc tuturor pentru suport! @Nico_2010 : Da, am precizat ca este 1 layer. V-am trimis PM. Link spre comentariu
fratello Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 (editat) Cred ca am descoperit problema...Am redus offset-urile default (care aveau valori de 0,3-0,5) la 0.0 mm si acum pare a fi OK cablajul. Editat Decembrie 20, 2021 de fratello Link spre comentariu
va_cristi Postat Decembrie 21, 2021 Partajează Postat Decembrie 21, 2021 @zvonacfirst m-ai convins. O sa retin sfaturile tale. Multumesc mult! Link spre comentariu
fratello Postat Ianuarie 15, 2022 Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Am primit cablajele comandate, dupa 21 de zile, aduse acasa de DPD. Excelent realizate, sunt foarte multumit !!!! Va multumesc tuturor pentru ajutor ! Link spre comentariu
GeoMar Postat Ianuarie 15, 2022 Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Acum 4 ore, fratello a spus: Am primit cablajele comandate, dupa 21 de zile, aduse acasa de DPD. Excelent realizate, sunt foarte multumit !!!! Va multumesc tuturor pentru ajutor ! Care sunt costurile prin DPD, eu comandam-primeam prin posta, de aceea intreb. Link spre comentariu
fratello Postat Ianuarie 15, 2022 Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Comanda : 16,10 usd. Transport : 13,91 usd. Discount (new client) : 6 usd. Link spre comentariu
informer Postat Ianuarie 17, 2022 Partajează Postat Ianuarie 17, 2022 La 14.07.2021 la 0:02, TibiBzg a spus: Ce parere aveti despre cihinezii astia de la JLCPCB? O parere foarte buna pt. partea de realizare PCB. Pt. asamblare cei de la PCBWay sunt de preferat (nu au piese standard si nestandard ca JLCPCB, cumpara ce vrei de unde vrei, poti sa le trimiti etc.). Ce vreau sa incerc asap este printarea 3D... m-a convins tipa care prezinta procesul tehnologic, e... impunatoare... Link spre comentariu
fratello Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 Comanda pe site 16 ianuarie (duminica seara), primite azi, 2 februarie, livrate cu DPD. Excelent ! Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 La 17.01.2022 la 11:23, informer a spus: Ce vreau sa incerc asap este printarea 3D Am incercat eu printarea 3D, astept sa vina in doua-trei zile coletul, si pot sa va spun cum au iesit obiectele printate. Eventual postez poze detaliate. Initial am printat la un cunoscut din Bucuresti dar nu mi-a placut rezultatul, asa ca am zis sa incerc la JLCPCB. Am vazut ca au in procesul de fabricatie, la final, doi pasi care se cheama Polishing si Bead blasting, apoi controlul de calitate, ceea ce ma face sa cred ca voi avea niste printuri cu suprafate mai finisate decat ce se poate obtine in conditii domestice. Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 Super, daca ne spuneti si pret, ar fii complet ca sa-mi fac o idee despre tot. Multumesc. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 (editat) Pretul a fost 1$ pe bucata si am printat vreo 4 obiecte in cate doua exemplare. V-am zis ca a fost o comanda de test. La doua dintre ele mi-au spus ca trebuie sa umblu la thickness in anumite zone si ca inginerii lor vor 2-3mm ca sa fie siguri ca nu se deformeaza. Eu le-am zis ca imi asum tocmai pentru ca voiam sa stiu ce se intampla in astfel de situatii. Nu poti intotdeauna sa faci chestii grosolane de 2-3mm grosime, mai ales ca am printat niste rame pentru LCD. Edit: Pretul a fost 1$ pe bucata fara shipping. Editat Februarie 2, 2022 de zvonacfirst Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 2, 2022 Partajează Postat Februarie 2, 2022 Rame LCD vreau si eu. Ce program CAD se foloseste pentru model? Nu zice nimic aici https://support.jlcpcb.com/category/169-3d-printing. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum