manolo Postat Decembrie 11, 2021 Partajează Postat Decembrie 11, 2021 Coletul vine prin curier ,cam 25 zile de la lansarea comenzii. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Decembrie 11, 2021 Partajează Postat Decembrie 11, 2021 cu fedex sau dhl vine mult mai repede! Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 11, 2021 Partajează Postat Decembrie 11, 2021 Atentie la valoarea cablajelor cumparate, ca va trimite alta factura FEDEX si DHL chiar si dupa livrare. Mie, cum am depasit 15-20$ in valoarea cablajelor, am avut alti 15$ in plus la FEDEX si vreo 20 si ceva $ in plus la DHL, caci nu am ales DDP din prima la cumparare. La sume mici am ales mereu FEDEX si a venit fara alte taxe chiar daca nu am ales DDP. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Decembrie 11, 2021 Partajează Postat Decembrie 11, 2021 (editat) Ultima comanda, din 11 noiembrie, a sosit la ușa prin curier după 3 săptămâni și doua zile. Shipping Method: Standard Global Direct Line. Fără taxe suplimentare. Cu DHL ar fi ajuns probabil în 2 săptămâni dar cu taxe suplimentare. Mai în urma alegeam EuroPacket și plăteam mai mult iar coletul ajungea tot în 3 săptămâni. Eu fac comenzi mici, rar depășesc 20$ cu taxe incluse. Editat Decembrie 11, 2021 de zvonacfirst Link spre comentariu
messu Postat Decembrie 11, 2021 Partajează Postat Decembrie 11, 2021 Pai e bine. Eu nu ma grabesc, in general, asa ca timp de livrare de circa 20 de zile nu reprezinta o problema. Problema ar fi fost, in cazul meu, daca ar fi trebuit sa merg la posta dupa colet, pentru ca in Prahova este un singur oficiu postal de unde se pot ridica colete extracomunitare si e o "reala placere" sa mergi acolo Link spre comentariu
nico_2010 Postat Decembrie 13, 2021 Partajează Postat Decembrie 13, 2021 La 10.12.2021 la 18:29, messu a spus: Am și eu o curiozitate, că mă bate gândul să comand și eu la ei. Cum vine coletul ? La posta romana, cu controlul și deschiderea coletului in prezența vameșului și cu tot bâlciul de rigoare? Prin DPD la usa, dupa circa 3 saptamani. Asta daca nu sunt intarzieri in transport, nu mai stiu acum, cu problemele lor. Link spre comentariu
messu Postat Decembrie 13, 2021 Partajează Postat Decembrie 13, 2021 Exista cumva opțiunea de a comanda plăcile parțial plantate ? Și dacă da, cum se pot selecta componentele care vor fi plantate și care nu ? Link spre comentariu
nico_2010 Postat Decembrie 13, 2021 Partajează Postat Decembrie 13, 2021 Da, exista si aceasta posibilitate, vezi aici: https://jlcpcb.com/smt-assembly Link spre comentariu
fratello Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Intrucat gasesc buna oferta celor de la JLCPCB as vrea sa dau o comanda, dar am nevoie de ajutorul vostru, nefiind familiarizat cu softurile de proiectare PCB. In poza atasata am un cablaj (facut in SprintLayout), cu o singura fata, pentru transfer de toner (singura varianta de producere pe care o folosesc in prezent). In esenta este vorba de un IC 18 pini-DIP, cateva rezistente THT, doi condensatori si un regulator de tensiune TO-92 si, pe partea cu lipituri, cateva rezistente smd. Intrebari : -ce parametrii aleg pentru exportul (din SprintLayout) ca fisier Gerber ? -ce bifez : Copper top sau Coper Bottom ? -daca aleg optiunea Bottom mai bifez si "Mirror" ? Va multumesc anticipat pentru raspunsuri ! Link spre comentariu
nico_2010 Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Citeste asta: https://support.jlcpcb.com/article/67-how-to-export-sprint-layout-pcb-to-gerber-files In fereastra "Gerber Export" debifezi ce tine de TOP, pe tine te intereseaza doar BOTTOM. Nu bifezi "Miror", ca nu ai de ce. Restul ca in tutorial. Nu uita si de fisierul drl. Link spre comentariu
fratello Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Multumesc mult pentru ajutor ! Cred ca gresesc undeva ... Atasez poze : -cum arata cablajul -partea cu lipituri- in SprintLayout; -cum arata dupa ce incarc cele 2 fisiere (Copper bottom.qbr si .drl) in GerberLogix. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Pare a fi corect fisierul Gerber. Este in oglinda pentru ca este partea cu lipiturile. Link spre comentariu
fratello Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 (editat) Multumesc ! Am umblat la layere ai am ajuns la acesta versiune : -fisierul drl -fisierul copper_bottom -fisierul soldermask_bottom. Rezultatul, in SprintLayout si GerberLogix, este cel din poza. Sper ca este corect ! LE : Insa dupa ce le incarc pe site la JLCPCB, cablajul arata ca in poza .... Nu mi se pare OK, voi ce parere aveti ??? Editat Decembrie 20, 2021 de fratello later edit Link spre comentariu
va_cristi Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 @fratello de ce nu incerci cu EasyEDA care este mult mai usor de realizat PCB-euri decat alte softuri. Mie asa mi s-a parut. Am incercat si cu Proteus, si cu SprintLayout, dar cel mai simplu a fost EasyEDA. Dupa ce termini de desenat si salvezi proiectul, ai un buton care te trimite direct pe pagina JLCPCB. Apoi, cablajul tau pare mic dupa cum se vede: ~30x40?, . Poti pune mai multe pe o placa de 100x100 (4 in cazul tau) si intre ele poti sa faci trasee fine pe care le dai alta Atributie: Board Cutout. Tu doar le separi prin rupere. Daca pui o placa cu dimensiunea reala iesi in pierdere. Ori ca pui 5buc x 50x50mm, ori 5buc x 100x100mm tot aia platesti. Nu conteaza ce scrii pe ele, trasee, culoare,... tot pretul de 5buc x 100x100mm platesti. Daca depasesti un picut, plata e pe masura. Primul meu proiect in EasyEDA si produs de JLCPCB a fost acesta: https://crisselectronicprojects.blogspot.com/p/esp8266plc.html . Si o mica demonstratie: https://www.youtube.com/watch?v=cDDvbvBMOJY&t=73s Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Decembrie 20, 2021 Partajează Postat Decembrie 20, 2021 Acum 22 minute, va_cristi a spus: Atributie: Board Cutout. Eu stiu ca aceasta optiune nu mai este valabila, orice taietura sau zgariatura in vederea ruperii in bucatele a unui cablaj panelizat se considera ca sunt cablaje independente si se taxeaza ca atare. Fara cutout merge panelizat, se lasa un spatiu intre cablaje si se taie acasa cu ce poate fiecare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum