roadrunner Postat Miercuri la 15:37 Partajează Postat Miercuri la 15:37 Acum 2 ore, Marele Savant a spus: La fel este si in RO, nu este nimic complicat! pai atunci de ce se plange lumea? RR Link spre comentariu
Alic Postat Miercuri la 16:47 Partajează Postat Miercuri la 16:47 Se plânge lumea că te taxează mai mult decât face. Îți bagă pe gat un comisionar vamal care te rupe. Este același de foarte multi ani. Omul obișnuit care nu este familiarizat cu importurile, că de fapt asta sunt, și-o fură. Link spre comentariu
roadrunner Postat Miercuri la 17:32 Partajează Postat Miercuri la 17:32 (editat) Acum 45 minute, Alic a spus: Se plânge lumea că te taxează mai mult decât face. Îți bagă pe gat un comisionar vamal care te rupe. Este același de foarte multi ani. Omul obișnuit care nu este familiarizat cu importurile, că de fapt asta sunt, și-o fură. si care e legatura cu JLCPCB ? (ca doar asta nu se intampla numai la cablaje imprimate) - sa reformulez: de fapt pe cine suntem suparati? RR Editat Miercuri la 17:32 de roadrunner Link spre comentariu
Marele Savant Postat Miercuri la 17:42 Partajează Postat Miercuri la 17:42 Acum 52 minute, Alic a spus: Se plânge lumea că te taxează mai mult decât face. Îți bagă pe gat un comisionar vamal care te rupe. Este același de foarte multi ani. Omul obișnuit care nu este familiarizat cu importurile, că de fapt asta sunt, și-o fură. Cit de des plateste lumea taxa respectiva catre DHL si cit de des cumpara sute si sute de produse pe care plateste cit nu fac? Sau diverse servicii, taxe de toate felurile? astea le platim mult mai des, unele poate zilnic si nu mai sintem suparati ca platim cit nu face! Link spre comentariu
Alic Postat Miercuri la 18:20 Partajează Postat Miercuri la 18:20 Ne referim la o anumită firmă cu un comportament abuziv. Asta nu se întâmplă doar în România. Uneori preiau colete care trebuiau a avea alt livrator. M-a interesat fenomenul DHL în general. Link spre comentariu
djvas Postat Miercuri la 18:28 Partajează Postat Miercuri la 18:28 (editat) Acum 8 minute, Alic a spus: M-a interesat fenomenul DHL în general. Si pe mine ! Nu mai lucrez in viata mea cu ei ! Am preferat sa platesc mai mult la UPS ( sau Fedex nu mai stiu exact) decat sa mai aduc cu DHL-u Cat despre JLCPCB, cu au spus si altii, Europacket este cea mai buna optiune. Editat Miercuri la 18:29 de djvas Link spre comentariu
Alic Postat Miercuri la 18:49 Partajează Postat Miercuri la 18:49 Exact. Din nefericire si altcineva confirmă canibalismul DHL. Știu eu mai multe cu ăștia autohtoni dar nu le pot da pe post. Link spre comentariu
informer Postat Miercuri la 19:03 Partajează Postat Miercuri la 19:03 (editat) Acum 40 minute, djvas a spus: Am preferat sa platesc mai mult la UPS ( sau Fedex nu mai stiu exact) decat sa mai aduc cu DHL-u Da si nu, sper sa nu ajungem sa ne certam din cauza asta, fiecare cu parerile lui... FedEx-ul cu care trimite Mouser din US este mai operativ decat UPS-ul cu care trimite (mai nou) TME-ul din Polonia. Mai concret nu mi s-a intamplat sa nu-mi ajunga vreodata coletul de la Mouser in 2(!!!) zile (3 cand au fost furtuni puternice in US) in schimb mi s-a intamplat sa-mi ajunga de la TME in 4, de cand au renuntat la GLS. FedEx-ul din China in schimb foloseste de multe ori comisionari vamali externi (VRK etc.). Pe langa ca au un tarif comparabil cu DHL (am pus mai devreme o factura ca sa-l vedeti) mai intarzie de regula livrarea cu 1-2 zile. Eu per total am avut o experienta mai "fluida" cu DHL decat cu FedEx la coletele JLCPCB/PCBWay. (spun "FedEx-ul din China" pt. ca acolo se trece prin vama (fata de cel de la Mouser), nu ca ar fi vreun FedEx "chinezesc"... ) Editat Miercuri la 19:09 de informer Link spre comentariu
djvas Postat Miercuri la 19:17 Partajează Postat Miercuri la 19:17 Acum 2 minute, informer a spus: Da si nu, sper sa nu ajungem sa ne certam din cauza asta, fiecare cu parerile lui... Niciodata ! Am tot respectul pt dvs! Eu am avut 2 experiente foarte neplacute cu DHL-u din China din care una a fost destul de grava si era sa plece coletul inapoi. Servicul suport clienti a fost total inexistent iar la reclamatie mi-au raspuns abia dupa finilizarea greoaie a livrarii. In schimb comenzile din Italia de la un furnizor vin doar cu DHL -ul ( pentru ca nu am alta solutie ) si nu am avut nici o problema. Nici la mine UPS-ul nu este "de laudat" , lasand comenzile de la TME care pentru mine sunt valori mici, toate comenzile de la Thomann care nu mai sunt deloc valori mici vin doar cu UPS-ul. Curierul vine cand are chef , de multe ori in afara orelor de program si nu de putine ori coletele vin deteriorate. Am ajuns la concluzia ca conteaza extrem de mult curierul zonal si nu neaparat firma. De ex la mine Fan-ul este cel mai bun, dar la partenerii de la Cluj este cel mai prost serviciu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum