Galagie Postat Ianuarie 30, 2023 Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 A incercat cineva proiecte cu ei, folosind BGA-uri ? Link spre comentariu
Galagie Postat Februarie 15, 2023 Partajează Postat Februarie 15, 2023 (editat) Astazi mi-au sosit pcburile, imi pare rau ca nu am apucat sa fac niste poze la microscop. lucreaza bine chinezii. Intre timp am lipit componenta respectiva si este functionala Am atasat o poza facuta cu telefonul... Pad-urile sunt 0.29x0.29mm la bga. Traseele intre bile/pad au latime 0.1mm Distanta intre traseu si pad este 0.127mm Editat Februarie 15, 2023 de Galagie Link spre comentariu
AlpHs00 Postat Martie 4, 2023 Partajează Postat Martie 4, 2023 (editat) Editat Martie 4, 2023 de AlpHs00 Link spre comentariu
Dxxx Postat Mai 31, 2023 Partajează Postat Mai 31, 2023 Mi-a venit si mie o comanda. De data asta am luat cel mai ieftin transport... si surpriza a fost ca a ajuns mai repede decat in varianata mai scumpa?! De invatat. Pe partea mai putin placuta este ca la comanda am descoperit ca nu mai este cuprins PCBul de 0,6mm in pretul de baza, si diferenta nu este chiar neglijabila. Asa ca am comandat de 0,8, mi se pare ca nu va mai fi taiabil cu orice foarfeca, dar nu este neaparat problema, pentru ca am foarfeca care se descurca si cu 2mm. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Mai 31, 2023 Partajează Postat Mai 31, 2023 Acum 19 minute, Dxxx a spus: Asa ca am comandat de 0,8, Are ceva rezistenta mecanica la grosimea asta? Ma gandesc ca pentru suprafete mici si componente SMD nu ar fi o problema. dar pentru proiecte cu componente THT mai masive poate fi o problema. Link spre comentariu
Dxxx Postat Mai 31, 2023 Partajează Postat Mai 31, 2023 PCBurile mele au maxim 4x4cm si rezista foarte bine cu grosimea de 0,6mm. Sigur as fi incercat si 0,25 daca era disponibil, am PCB de 0,25 si merge foarte bine pentru ce fac eu uzual. Este adevarat ca cel de 0,25 este foarte flexibil, chiar si la dimensiuni mici. Insa 0,6 apare ca total rigid pentru dimensiuni sub 4cm. Am insa multe pcb-uri mult mai mici de 4x4. Si da, toate sunt SMD, nu mai lucrez nimic "de novo" decat in tehnologie SMD, si majoritatea pieselor THT le-am disponibilizat, mai am un stoc mic pentru teste sau depanari. Deci pentru mine 0,8 este deja PREA groasa, inutil de groasa - as prefera 0,6. Totusi bani in plus nu mi se pare ca merita. Link spre comentariu
Florinacio Postat Iulie 7, 2023 Partajează Postat Iulie 7, 2023 Sincer chiar am incercat si eu in decembrie anul trecut sa comand, am comandat fix de sarbatori (de Craciun ) si pe 10 sau 15 ianuarie mi-a ajuns. Am facut un TV-B-Gone si chiar e ok PCB-ul si de preturi chiar sunt ok, eu ii recomand dar parca as incerca si pcbway par interesanti si ei. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Iulie 7, 2023 Partajează Postat Iulie 7, 2023 Acum 3 ore, Florinacio a spus: parca as incerca si pcbway par interesanti si ei Eu am comandat o singura data la PCBWAY dar sunt mult mai scumpi decat JLCPCB. Cred ca transportul era mult peste JLCPCB. Si nu au nicio oferta. La JLCPCB platesti fabricatia 2$ pentru prima pozitie din comanda, apoi 4$ pentru celelalte. La PCBWAY costa 5$ fiecare pozitie din comanda. Sper sa nu gresesc, dar asa era cand am comandat eu. Ma refer la PCB-uri de maxim 100mmp. Link spre comentariu
cdinu332 Postat Iulie 7, 2023 Partajează Postat Iulie 7, 2023 Eu n-aș încerca nimic. Am mers pe JLC încă de când nu erau foarte cunoscuți. Aici pe forum cu atât mai puțin. Link spre comentariu
manolo Postat Iulie 8, 2023 Partajează Postat Iulie 8, 2023 5 buc. 100x100mm dublu placat costa cam 35 ron si cam in 3 saptamani ti le aduce curierul acasa ,zic ca este un pret f.convenabil. Link spre comentariu
manolo Postat Noiembrie 7, 2023 Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 Astazi am mai facut o comanda 5buc +transport 4,16$. Link spre comentariu
va_cristi Postat Noiembrie 10, 2023 Partajează Postat Noiembrie 10, 2023 La 07.11.2023 la 12:44, manolo a spus: Astazi am mai facut o comanda 5buc +transport 4,16$. Salut! Te rog mult sa imi spui ce ai selectat de ai ajuns la acest pret de 4.16$. Eu pe 10 placute de 100x100mm am dat cam 140Lei si au venit in 3 saptamani. M-am grabit in proiectare si am avut o eroare, dar functioneaza totusi: Am cateva proiecte si as vrea sa mai dau comanda, dar la un pret mai rezonabil. Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 11, 2023 Partajează Postat Noiembrie 11, 2023 Pretul depinde de dimensiuni, si este cel mai mic la placi mici si la optiunile lor standard. Link spre comentariu
va_cristi Postat Noiembrie 11, 2023 Partajează Postat Noiembrie 11, 2023 (editat) Placile nu au costat mult! Dar probabil nu am stiut eu ce sa selectez pt a plati un pret mai mic pe transport. Editat Noiembrie 11, 2023 de va_cristi Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 11, 2023 Partajează Postat Noiembrie 11, 2023 Global direct line a fost, pentru mine cel putin, cea mai avantajoasa varianta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum