Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

bare tv led sharp

voicuvoicu

Postări Recomandate

Acum 48 minute, Costica Tv a spus:

Eu lipesc segmentele de bareta peste bareta originala cu banda termoconductoare dublu adeziva

image.jpeg.6725484c149eb00acb623a92ee3ada52.jpeg

si eu practic aceasta metoda de mult timp,dar doar  in cazul in care sant defecte 1-3 leduri,niciodata nu am schimbat ledul fizic,ori 1-3 leduri cu tot cu bareta,ori alte barete,plus ca incerc sa tai cat mai mare bareta cu ledul de ,,carpeala,, pentru o racire mai buna,bineinteles unde se poate,nu trag fir decat in cazuri extreme,lipirea o fac direct cu cositor,dar la un 55 cu alte leduri suspecte nu recomand,deoarece sant riscuri foarte mari in a sparge displayul,la multe ,,desfaceri pentru inlocuire leduri,,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Costica Tv

10

• voicuvoicu

9

• validae

3

• iuliantv

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

On 7/21/2021 at 10:55 AM, voicuvoicu said:

tv rezolvat cu barete de LG inotek

Baretele acelea de LG nu are si ele un cod ?, era frumos sa fi dat mai multe detalii ce ai facut si cum ai facut....ca sa fie de ajutor si altora acest topic !

Link spre comentariu
1 hour ago, voicuvoicu said:

am cumparat de la mivarom 4 seturi de bare de tv lg de 32 cu 6 leduri de 6 v adica 24 de bare

fiecare set de 3 leam legat in serie apoi cate 2 seturi in paralel

6 bare pe stanga  si 6 bare pe dreapta

https://www.publi24.ro/anunturi-utilizator-62h8gh45eg7i7339265f57hf17i9e8f2

Asa mai zic si eu, are si topicul alta valoare...pentru un ecran de 55 inch, 250 de lei cat ai dat pe barete e foarte ok

Folia alba care vine peste barete, sa potrivit exact la gauri cu lentilele sau ai mai facut ceva decupari ?

Sper ca lentilele de pe baretele noi sa nu fie din acelea care dupa un timp incep sa curga in ecran...

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
2 hours ago, voicuvoicu said:

la folia reflector sa facut decupari pe langa lupe

OK si unde a ramas  decupajul original al foliei gol, ai mai peticit sau ai lasat asa ?

Link spre comentariu
Acum 2 ore, voicuvoicu a spus:

sau cam potrivit pe gaurile foliei

am decupat putin

unde a ramas gol am astupat

se poate vopsi interiorul in alb,fara a se mai pune folia,la cateva am decupat si eu,la unele merge si fara folie,la unul uitasem sa o pun,si era ok,si la un lg luase foc,am pastrat doar laterale ce le.am lipit cu dublu adeziva si am decupat centrul ce era topit,

Link spre comentariu
5 hours ago, iuliantv said:

o vopsea alba si cu luciu e ceva mai scumpa cred,decat o folie de plastic,plus ca are si ea un rost,o reflexie a luminii uniforme......

Nu ca e scumpa ca dintrun kg de vopsea auto poti vopsi 10 "tigai", dar e cel mai corect sa ramana folia reflectoare originala, daca sunt goluri in urma la alte modificari cu alte barete, se pot carpaci cu petice decupate din alta folie si lipite cu adeziv, nu de alta dar daca clientul duce tv-ul in alta parte cand se strica ledurile, sa vezi atunci discutii si iar discutii, ca cine si-a batut joc de dumneata de a vopsit "tigaia", ca ce fel de meserias e ala...etc...si uite asa iti pierzi clientii, cel care are tv personal poate sa faca asa ceva ca nu stie decat el....

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări