Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rectificare bacuri sudura direct pe utilaj

bladeworld

Postări Recomandate

Buna ziua,

Am o masina de sudat cap la cap banda de otel si a trebuit sa desfac suportii bacurilor de sudura de pe cadru ca sa refac o izolatie electrica. La montare  inapoi, acesti suporti trebuie rectificati, astfel incat bacurile care se monteaza pe ele sa fie perfect paralele. Problema este ca nu stiu unde gasesc o masina de rectificat care sa le prelucreze direct montate pe utilaj. Daca le desfac si le rectific separat, la montare inapoi e utilaj izolatia electrica de sub ele le strica paralelismul.

Stie cineva care ar fi solutia in acest caz?

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• ndc74

1

• bladeworld

1

Top autori în acest subiect

Soluția e realinierea prin sistemul de fixare a bacurilor după sudare și asamblare.Nu cred că e posibilă rectificarea bacurilor montate direct pe utilaj din cauza imposibilității fixării dispozitivului într-o mașină de rectificat și mai ales a relativei elasticități a suporturilor izolatoare, care ar duce la vibrații în timpul prelucrării.

Link spre comentariu

Nu stiu cum arata acest utilaj, dar la universalul strungului bacurile se rectifica cu un biax (ca in filmul asta)

Poate se poate adapta si la tine ceva asemanator.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări