Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinte Eltax

dragon82

Postări Recomandate

Daca se intentioneaza a se asculta ore in sir TARE la boxe (petrecere), este recomandat sa nu se acopere filtrul, sau macar sa se faca un soi de inaltator intre fonoabsorbant si bobina cea mare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dragon82

20

• Shambala

4

• Усилитель

4

• sesebe

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 2 minute, Shambala a spus:

Daca se intentioneaza a se asculta ore in sir TARE la boxe (petrecere), este recomandat sa nu se acopere filtrul, sau macar sa se faca un soi de inaltator intre fonoabsorbant si bobina cea mare.

Exclus bairam :rade:

Un CD,doua ca timp de auditie sa zicem.

Link spre comentariu

Le-am dat primul test cu ceva foarte greu din punctul meu de vedere,unde multe din incintele ce le-am avut,faceau ghiveci din sunet.

Acu banuiesc ca sunt mai multi factori ce determina detalierea sunetului ce il redau aceste incinte.O fi si din pozitia foarte inalta a difuzoarelor,cand stai pe o canapea,mediile sunt la nivelul urechilor.Camera are 36m patrati,inaltime 3m.

Distanta dintre centrul boxelor 2,5m.

Efectul stereo are cumva o adancime pe vocal.

Vocile sunt clare,cuvintele se inteleg perfect,nu se amesteca cu instrumentalul in volum.

Instrumentele clar definite.

Intotdeauna am testat pretentiile audio cu Dead Can Dance,pt cunoscatori,suport CD.

Dupa acest prim test cu Dead Can Dance - Anastasis,aceste Eltax ma fac sa cred ca OST-ul celor 8 sezoane de la The Game of Thrones vor suna foarte foarte bine.

Urmeaza alte teste.Stiu totul tine si de scule.

Player Onkyo DX-7712

Amp Onkyo A-9711

IMG_20210714_210758.jpg

Link spre comentariu
Acum 6 minute, arcgotic a spus:

Felicitari! din review suna bine, sa le asculti cu placere! 

Azi le-am dat iar examen ca sa ma conving ca nu e ghiveci audio,2 extreme.

Rob Zombie si Chromatics.

2 lucuri se desprind,vocile clare,indiferent de numarul lor suprapus,fiecare distincta si clara,iar bass-ul e kick in piept la un nivel decent.

Inca nu au aparut distorsiuni.

Continuam...

IMG_20210715_204919.jpg

IMG_20210715_204949.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări