Shambala Postat Iulie 14, 2021 Partajează Postat Iulie 14, 2021 Daca se intentioneaza a se asculta ore in sir TARE la boxe (petrecere), este recomandat sa nu se acopere filtrul, sau macar sa se faca un soi de inaltator intre fonoabsorbant si bobina cea mare. Link spre comentariu
dragon82 Postat Iulie 14, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2021 Acum 2 minute, Shambala a spus: Daca se intentioneaza a se asculta ore in sir TARE la boxe (petrecere), este recomandat sa nu se acopere filtrul, sau macar sa se faca un soi de inaltator intre fonoabsorbant si bobina cea mare. Exclus bairam Un CD,doua ca timp de auditie sa zicem. Link spre comentariu
dragon82 Postat Iulie 14, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2021 Impresiile vizuale ca volum comparat cu o incinta A.R.E.S. L10-Tech (transmission line) cu aceleasi woofer Vifa si cu o inaltime de 86cm. Link spre comentariu
dragon82 Postat Iulie 14, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2021 Le-am dat primul test cu ceva foarte greu din punctul meu de vedere,unde multe din incintele ce le-am avut,faceau ghiveci din sunet. Acu banuiesc ca sunt mai multi factori ce determina detalierea sunetului ce il redau aceste incinte.O fi si din pozitia foarte inalta a difuzoarelor,cand stai pe o canapea,mediile sunt la nivelul urechilor.Camera are 36m patrati,inaltime 3m. Distanta dintre centrul boxelor 2,5m. Efectul stereo are cumva o adancime pe vocal. Vocile sunt clare,cuvintele se inteleg perfect,nu se amesteca cu instrumentalul in volum. Instrumentele clar definite. Intotdeauna am testat pretentiile audio cu Dead Can Dance,pt cunoscatori,suport CD. Dupa acest prim test cu Dead Can Dance - Anastasis,aceste Eltax ma fac sa cred ca OST-ul celor 8 sezoane de la The Game of Thrones vor suna foarte foarte bine. Urmeaza alte teste.Stiu totul tine si de scule. Player Onkyo DX-7712 Amp Onkyo A-9711 Link spre comentariu
arcgotic Postat Iulie 15, 2021 Partajează Postat Iulie 15, 2021 Felicitari! din review suna bine, sa le asculti cu placere! Link spre comentariu
dragon82 Postat Iulie 15, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2021 Acum 6 minute, arcgotic a spus: Felicitari! din review suna bine, sa le asculti cu placere! Azi le-am dat iar examen ca sa ma conving ca nu e ghiveci audio,2 extreme. Rob Zombie si Chromatics. 2 lucuri se desprind,vocile clare,indiferent de numarul lor suprapus,fiecare distincta si clara,iar bass-ul e kick in piept la un nivel decent. Inca nu au aparut distorsiuni. Continuam... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum