Vizitator TzoTzo Postat Octombrie 24, 2007 Partajează Postat Octombrie 24, 2007 Ca sa inteleaga toata lumea despre ce difuzor este vorba! http://www.telecomenzi.ro/image.php?id=2008 Poate imi spune'ti voi difuzorul acesta pt ce este bun! Satelit sau Fullrange!?As vrea sa il folosesc intr'o incinta bass-reflex de 30l! V'as fi foarte recunoscator daca mi'ati recomanda si un TW bun si ieftin,care sa se cupleze foarte bine cu acest difuzor! Am 2 filtre Conrad pe 3 cai si as vrea sa le folosesc! Astept niste sugestii! Multumesc! :drinkers: Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 Poate imi spune'ti voi difuzorul acesta pt ce este bun! Satelit sau Fullrange!?Ăsta e bun ca woofer, în niciun caz full range. Ca tweeter trebuie să cauţi unul care să urce de pe la 1,5 ... 2kHz în sus. Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 In primul rand scrie la ce frecvente taie filtru ala si apoi vezi ce difuoare de medii si inalte iti trebuiesc .Eu zic sa faci o cutie de vreo 40l acordata pe la 40-45 hz !Nu sunt parametri la difuzor ? Link spre comentariu
Vizitator TzoTzo Postat Octombrie 25, 2007 Partajează Postat Octombrie 25, 2007 Filtrele nu le'am gasit pe nici un siteu Conrad!Parametri la difuzor inca nu se cunosc...din pacate!Vreau sa construiesc 2 sateliti si doua suburi!Pt auditie in casa si la sonorizari!Ideea este sa fie cat mai mici ca dimensiuni!Daca as putea sa folosesc acele filtre le'as folosi la sateliti doar canalul de bass si tw!au o putere de max 30W Rms!Acuma am o incinta cu acel difuzor,incinta este pe 3 cai!Incinta are cam 37l!Bass-reflex!cu doua porturi de 4,7diametru si 10 lungime!Pot sa zic ca are un bass foarte frumos!si se aude super si cu filtru ala Conrad de masina!am un tw din ala obosit piezo,gen horn!O medie Conrad si difuzorul acesta!Stiu ca nu este prea stralucit acest difuzor pt sonorizari,dar poate combinat cu un tw destul de bun....rezulta ceva!sper.... :smt006 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum