audio1984 Postat Iulie 12, 2021 Partajează Postat Iulie 12, 2021 (editat) Bună ziua ! După cum spune și titlul , cumpăr componente electronice recuperate din diverse aparate . Indiferent de vechime sau proveniență ! Tranzistori , Diode , Circuite integrate , rezistori și condensatori care poate ați vrea să le aruncați . Le cumpăr la vrac , la grămadă ca să spun așa . Combinate sau separate nu contează , nu-mi permit preturi foarte mari (situația actuală nu-mi permite) așa că dacă nu vă mai folosesc deloc și eventual vreți să le aruncați la gunoi , nu le aruncați le iau eu , cum am spus la preturi rezonabile . Vechi , noi , chinezești , recuperate ba chiar și plăci din diverse aparate . As prefera poșta română , vă rog să-mi lăsați un M.P. cu oferte , eu sunt din Timișoara ! Multă sănătate ! P.S.-Cum am spus preturi rezonabile mai modeste , vă mulțumesc ! Editat Iulie 12, 2021 de audio1984 Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Iulie 12, 2021 Partajează Postat Iulie 12, 2021 Salut! Eu am mai facut pachete cu placi/componente in cutii care au in jur de 10 kg si le-am trimis la 50 lei cutia cu taxele postale incluse sau le-am dat de la mine de acasa cu 3 lei/kg. Link spre comentariu
Postări Recomandate