Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator audio, tuner, minisistem CD, transformator, etaj final

electricianul98

Postări Recomandate

Se scot la vanzare urmatoarele:

1. Amplificator audio JVC ax 311, in clasa Dinamyc Super A, 2x55 w, perfect functional, cu un estetic foarte bun pentru varsta lui (9/10 estetic, 10/10 functional). Aparatul e original, are diferite reglaje, inclusiv loudness variabil (Super bass). Pret 150 ron.

ScvoKpc.jpg

yRQ2H7t.jpg

sXvdtlj.jpg

O6U5Uzs.jpg

2.Tuner Teac T-H200, are radio fm/am cu functie rds. Din pacate nu detin telecomanda. Pret 80 ron.

2wzcdnn.jpg

mY4JMWm.jpg

6gPHLzC.jpg

oXLKZf0.jpg

LmDYjGy.jpg

3.Tuner radio vintage Kenwood KT 60, are radio fm/am, estetic 10/10, functional 10/10. Pret 90 ron.

848XdOk.jpg

zi5XWAe.jpg

dnOwKrO.jpg

P73pvuF.jpg

fp72INb.jpg

Yu3auf5.jpg

4. Minisistem Pioneer CD Receiver, model XC-HM70DAB-K, functional, are radio fm, port usb pentru stick, port de andocare pentru ipod, CD, intrare auxiliara, iesire auxiliara, port de internet pentru radio internet, functie dlna, etc. Telecomanda originala nu o mai am, dar am telecomanda compatibila. Unitatea vine fara boxe, la pretul de 250 ron (cu tot cu telecomanda).

2eaLGNj.jpg

clVs6lk.jpg

A8HJ6kb.jpg

nkfZH4B.jpg

tTttD9X.jpg

Ui0HA5v.jpg

guxQUDZ.jpg

5.Etaj final recuperat din JVC ax 311, cu tot cu corectorul de ton. Schema se poate gasii pe net. Il pot da la 65 ron cu tot cu finali sau 45 ron fara finali.

0LrjWQw.jpg

uAlXkjm.jpg

OAvi9rz.jpg

ILErLpH.jpg

x0794ko.jpg

eT5BAnR.jpg

6.Transformator recuperat din JVC ax 311, cu iesiri de 2x34V, putere minima 220w. Vine cu tot cu suportul original. Pret 35 ron.

HaprFYq.jpg

byJ62pg.jpg

vhDmYfS.jpg

tWYMfoE.jpg

7. Transformator toroidal de putere, iesiri in jur de 2x50V, daca e cineva interesat le pot masura. Trnsformatorul a lucrat intru-un amplificator audio. Pret 100 Ron.

S3ifPVY.jpg

0UuX91d.jpg

8. 4 surse de pc defecte, cu piese lipsa, doua din ele cred ca se mai pot repara. Printre ele se afla si un Intertech SL500. Pentru piese sau reparare. Pret 20 ron.

M5mhE3Z.jpg

rthAblQ.jpg

9.Receptor de satelit, Teleka STR100. Am si telecomanda daca e cineva interesat. Pret 25 ron. De asemenea e buna si carcasa pentru diverse proiecte.

w0h3EHi.jpg

21ovhpa.jpg

54gfspt.jpg

Momentan  atat. Trimit in tara prin posta sau curier, costul transportului fiind suportat de client. Pentru cine sta in Dambovita si poate veni in Voinesti-Oncesti se poate preda personal cu proba. Contact pe MP.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• electricianul98

5

• dragangeorge72

2

• 2 săptămâni mai târziu...

Valabil. Reducere de preturi la:

-pct. 2 (tunerul Teac) la 70 Ron

-pct. 3 (tunerul Kenwood) la 75 Ron

-pct.7 (transformatorul toroidal) la 80 Ron.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări