norad Postat Iulie 8, 2021 Partajează Postat Iulie 8, 2021 Detin telefonul de vreo doua saptamani. Am deschis ca sa relatez ca aceasta marca de telefoane are mari probleme cu senzorul de proximitate. Am mai avut un Xiaomi Redmi 7A cu probleme la acelasi senzor. Concret, in timpul convorbirii, cand telefonul e lipit de ureche, ecranul ar trebui sa nu raspunda la atingere. Ei bine, nu! Se deschid tot felul de aplicatii, vibreaza, uneori apeleaza si aiurea. Ca sa nu mai zic ca trebuie sa tii marginea telefonului in pavilionul urechii, practic bagat in ureche ca sa auzi interlocutorul. Xiaomi ia fata cumparatorului cu niste camere de multe zeci/sute de megapixeli, NFC, bluetooth de mare viteza si altele, dar la partea ce tine efectiv de telefonie, stau prost. Foarte slab. Isi face tot felul de update-uri inutile la teme, cloud si alte tampenii, dar nu sunt in stare sa rezolve problema cu senzorul de proximitate. Ca sa nu mai zic ca iti baga si reclame. Daca instalez o aplicatie din Google Play, se apuca sa o scaneze si apoi, in acea functie de securitate apar tot felul de reclame nedorite la pantofi, genti si tot felul de remedii naturiste. Nu va recomand aceasta marca Xiaomi ! Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 8, 2021 Partajează Postat Iulie 8, 2021 E defect al tau sau ai luat țeapă cu modelul PRO. Am Mi Note 10 și se aude foarte bine de la câțiva cm si niciodată în timpul convorbirii nu s-a apăsat ceva (la POCO F1 pățeam asta). E adevărat că la început am avut diferite probleme insa luna asta se face fix un an de când îl am și multe s-au rezolvat. Se poate și fără reclame: Se poate chiar și fără scanare: Am dezactivat "primește recomandări" atât în aplicația Securitate cât și scanarea automată după instalarea aplicației (nu știu de ce sunt setări separate). Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 9, 2021 Partajează Postat Iulie 9, 2021 La 08.07.2021 la 22:30, norad a spus: Am deschis ca sa relatez ca aceasta marca de telefoane are mari probleme cu senzorul de proximitate. Am mai avut un Xiaomi Redmi 7A cu probleme la acelasi senzor. Concret, in timpul convorbirii, cand telefonul e lipit de ureche, ecranul ar trebui sa nu raspunda la atingere. Ei bine, nu! Se deschid tot felul de aplicatii, vibreaza, uneori apeleaza si aiurea. Problema cu senzorul de proximitate am constatat-o și eu. Nu știu cum de nu au rezolvat-o după atât de multe modele cu probleme, dar de sonor nu știu ce sa zic. Toate au stat bine la capitolul asta, și cu difuzorul de sus, pt convorbiri, și cu cel de jos, pt media. Unele chiar au excelat la capitolul asta. Probabil cu alte probleme, trebuie avuta nițică răbdare ca să dispară prin actualizări. Nu am ținut nici unul mai mult de 30 zile, pt ca pierdeam dreptul de retur, deci nu am riscat sa astept mai mult de la actualizari. Am testat, am vazut ce probleme sunt si le-am dat retur. Am rămas în casa cu Redmi note 9 pro, pe care îl folosește soția. L-am cumparat cu un sfert din pretul de piata, la prelungire abonament. Si daca era sa nu-mi placa, il puteam vinde lejer fara pierdere. Eu nu l-am mai luat la probe, dar dacă erau ceva probleme, îmi spunea. Se împacă bine cu modelul asta. Daca era mai putin voluminos si mai usor, probabil il purtam eu in buzunar. In poseta sta mai bine. Sunt telefoane relativ ieftine, raportat la ce oferă, deci niște compromisuri trebuiesc făcute, atâta vreme cât permit o utilizare normala. După ce am pipăit ceva modele de la diferiți producători, am ajuns la concluzia ca nu exista telefonul perfect, asa cum nu exista femeia perfecta. Trebuie sa te oprești la modelul care satisface majoritatea cerințelor, și sa fii dispus sa faci compromisuri. Problema cu sunetul ar trebui tratata ca un defect și rezolvata la garanție, pt ca ma îndoiesc sa se rezolve din actualizări. Senzorul de proximitate nu face necazuri dacă se adopta o poziție convenabila în convorbiri, deci cu asta se poate trai, dar dacă tot merge la garanție, nu ar strica de trecut și asta pe lista...cine stie, poate o amelioreaza daca nu o rezolva. Link spre comentariu
Denisa06 Postat Octombrie 19, 2021 Partajează Postat Octombrie 19, 2021 Am și eu o problema cu notificările pe Xiaomi Note 10 Pro. De când l-am achiziționat, la notificări mereu îmi apare un cod , și nu pot citi notificarea corespunzător in ecranul blocat, mereu apare acest cod peste Am incercat sa fac tot posibilul in setări și nu reușesc să remediez situația. Cineva care a mai pățit și mă poate ajuta?! Mulțumesc mult! Link spre comentariu
norad Postat Octombrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2021 E un fel de notificare peste alta notificare? Link spre comentariu
norad Postat Octombrie 21, 2021 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2021 Va mai semnalez niste probleme la telefonul din titlu: -raspunde singur la apel. S-a intamplat de mai multe ori. Aveam telefonul in buzunar, telefonul suna si deodata aud interlocutorul cum vorbea "in buzunar". Nu eram in miscare, nu am atins telefonul. Eram asezat, la birou. -senzorul de proximitate, in continuare, functioneaza cand vrea. Mai nou, cateodata, la terminarea convorbirii, cand iau telefonul de la ureche, ecranul ramane negru si nu pot incheia apelul. Trebuie sa apas pe butonul de power ca "sa trezesc" ecranul. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 22, 2021 Partajează Postat Octombrie 22, 2021 Acum 14 ore, norad a spus: Va mai semnalez niste probleme la telefonul din titlu: -raspunde singur la apel. Doar e telefon inteligent. Acum 14 ore, norad a spus: Mai nou, cateodata, la terminarea convorbirii, cand iau telefonul de la ureche, ecranul ramane negru si nu pot incheia apelul. E bine ca au schimbat totuși ceva. Pana nu de mult, nu se inegrea ecranul, adică nu îl stingea la ducerea la ureche, acum îl stinge, dar nu-l mai aprinde. Cred ca astea le vor rezolva prin actualizări de soft. 9 Pro al soției vad ca merge normal, deși și ala la început făcea fel de fel de fițe, acum se comporta ca un telefon normal, cu toate ca a fost imersat 2 sec total în apa. Probabil nu a avut timp sa între apa la interior. Link spre comentariu
Spirtu Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Am si eu o problema urata cu acest telefon in convorbiri foarte des aud interlocutorul distorsionat(ca si cum ar vorbii din apa nu se intelege nimic), ca si cum nu ar fi semnal iar daca apas apel in asteptare si revin la apel se rezolva problema.E foarte deranjant.A mai intampinat cineva problema asta? Link spre comentariu
Daria Pop Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Am și eu o problema cu telefonul Xiaomi redmi 10, cu imaginea de fundal...setez eu o imagine de fundal și peste câteva timp telefonul îmi schimba singur imaginea cu alta, vreo sugestie? Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 13, 2022 Partajează Postat Ianuarie 13, 2022 Vedeţi să nu fie bifată opţiunea de schimbare aleatorie a imaginii.. Link spre comentariu
lavynyu Postat Ianuarie 15, 2022 Partajează Postat Ianuarie 15, 2022 Exact de 2 ani si ceva luni am Xiaomi Redmi 7A ( varianta cu procesor 2ghz. si 2 giga rami , 32 giga spatiu stocare) se pregateste de pensionare deoarece este depasit ! Cand lam cumparat era cea mai buna optiune raport calitate pret la aceiasi putere de calcul vs. Samsung ! M-am folosit foarte bine de el si a fost achizitionat de pe emag la vreo 385 lei cred ca de black friday . Nu am avut probleme cu el si functioneaza si acuma insa incepe sa devina greoi pe net . Eu zic ca Xiomi sunt bune raport calitate pret . Treaba ai simpla vrei calitate mai multa , putere de calcul mai mare , camera mai buna atunci platesti ! Nu am avut nici o problema legata de nici un senzor ! Am avut probleme cu gasirea husei pt. acest model ! Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 16, 2022 Partajează Postat Ianuarie 16, 2022 Acum 23 ore, lavynyu a spus: Exact de 2 ani si ceva luni am Xiaomi Redmi 7A .Treaba ai simpla vrei calitate mai multa , putere de calcul mai mare , camera mai buna atunci platesti ! Cei care s-au obișnuit cu marca xiaomi, au de unde alege și modele scumpe, performante. La început au vizat segmentul de clienți ce prefera ieftin, și pun mai puțin preț pe calitate/performanțe. De când a fost faultat pe piața huawei, au venit cu oferte pt toate gusturile și buzunarele. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 22, 2022 Partajează Postat Februarie 22, 2022 La 08.07.2021 la 22:30, norad a spus: Am deschis ca sa relatez ca aceasta marca de telefoane are mari probleme Cum se mai comporta? Zilele astea am si eu in probe un Note 10 Pro, si chiar sunt curios daca vor apare problemele enuntate sau macar cateva. Din start a venit cu android 11 si-a luat actualizare cu MIUI 12.5, de la MIUI12, si ca prima impresie e ok. Calitatea sunetului in convorbiri nu e la fel de buna ca la P30 dar sa zicem ca se poate trai cu asta. Deblocarea faciala e mult mai rapida si precisa si amprenta asemenea. O sa-l tin o saptamana, doua, pana ma lamuresc. La camere e greu sa bata careva P30, dar se pare ca la macro e mai bun Note 10 Pro. Are camera de 5MP cu autofocus, deci nu mai trebuie reglata focalizarea din distanta ca la cele cu focalizare fixa. Arata bine, e mai suplu decat modelele anterioare, 8 Pro sau 9Pro. Si la baterie sta bine cu cei 5020mA. Nu am sesizat inca nici un neajuns, iar afisajul e excelent, are display de calitate buna, stralucire cat cuprinde ca sa-l vezi in plin soare...azi chiar a fost soare. Daca din posesorii de durata al modelului ne mai pot spune ceva, ar fi binevenit. Daca era dupa recomandarile din topic, chiar nu m-as fi bizuit sa iau jucaria, dar am prins o oportunitate in care nu a trebuit sa investesc mare lucru, si nu am rezistat tentatiei de a butona (si) modelul asta. Link spre comentariu
norad Postat Februarie 23, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2022 17 hours ago, doru3160 said: Cum se mai comporta? Nu am sesizat si alte probleme fata de cele expuse mai sus. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 23, 2022 Partajează Postat Februarie 23, 2022 Dar nici nu au mai disparut? Ma gandeam ca unele au fost rezolvate prin actualizari. Azi am foit destul de mult telefonul, si aproape am reusit sa-i golesc bateria. Ori inca nu e formata, are doar o incarcare, ori capacitatea e in mA chinezesti. In rest nu prea am ce sa-i reprosez, si nici nu am sesizat din problemele amintite. Imi vine greu sa cred ca ati nimerit un exemplar cu probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum