dan cod Postat Iulie 11, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2021 Am și eu asa ceva dar cu display mai mic. Nici rău nici super bun dar se poate lucra sub el. Nu se compara cu opticul(dar nici la preț) Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 11, 2021 Partajează Postat Iulie 11, 2021 Acum 31 minute, dan cod a spus: Nici rău nici super bun dar se poate lucra sub el. Exact asta am spus si eu, dar cu alte cuvinte. Pt mine care il folosesc rar, nu se justifica achizitionarea unui optic. Pt eventuale nevoi, se poate folosi si o jucarie din asta chinezeasca. Il poti pastra in ambalaj, usor de depozitat, si se scoate repede la nevoie. Un optic nu mai inghite asemenea regim. Trebuie sa aiba locul lui si in pauze, protejat bine de factorii de mediu, mai ales de praf. Nu consider asta ca un dezavantaj, dar face diferenta intre unul care lucreaza zilnic si unul care foloseste odata pe luna sau mai rar asa ceva. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 11, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2021 Acum 27 minute, doru3160 a spus: Exact asta am spus si eu, dar cu alte cuvinte. Pt mine care il folosesc rar, nu se justifica achizitionarea unui optic. Pt eventuale nevoi, se poate folosi si o jucarie din asta chinezeasca. Il poti pastra in ambalaj, usor de depozitat, si se scoate repede la nevoie. Un optic nu mai inghite asemenea regim. Trebuie sa aiba locul lui si in pauze, protejat bine de factorii de mediu, mai ales de praf. Nu consider asta ca un dezavantaj, dar face diferenta intre unul care lucreaza zilnic si unul care foloseste odata pe luna sau mai rar asa ceva. Așa este. Din fericire opticul meu a venit cu o husa de protecție peste el. Nu il folosesc zilnic nici eu dar câteodată nu merge fără. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 11, 2021 Partajează Postat Iulie 11, 2021 Sa-l folosesti sanatos...esti printre putinii care se poate lauda ca traieste din depanare. Personal desi am mancat o vreme de pe urma depanarii, acum recunosc a trecut in planul secund sau chiar mai jos si nici cunoscutii mei nu mai activeaza in domeniu. A ramas doar la nivel de hoby, si cateodata rezolvarea unor obligatii. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 11, 2021 Partajează Postat Iulie 11, 2021 Numai cand le ai pe ambele in acelasi timp te poti edifica. E ca diferenta intre un display amoled si un IPS. Vazute separat, ambele sunt ok, dar cand le vezi simultan, observi mai usor diferentele. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 11, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2021 Acum 2 ore, doru3160 a spus: Numai cand le ai pe ambele in acelasi timp te poti edifica. E ca diferenta intre un display amoled si un IPS. Vazute separat, ambele sunt ok, dar cand le vezi simultan, observi mai usor diferentele. Corect. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 14, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2021 Am făcut și eu doua poze cu al meu. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 14, 2021 Partajează Postat Iulie 14, 2021 Orice e posibil şi merită efortul... Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 14, 2021 Partajează Postat Iulie 14, 2021 1 oră în urmă, yo8tot a spus: Ce se depaneaza mai mult in zile astea? Personal l-am folosit cel mai des, la camere foto. Nu intru in amanunte, dar in general foloseste in orice domeniu unde lupa nu este suficienta. Daca nu simti nevoia, nu e obligatoriu sa-l cumperi, inseamna ca ceea ce faci tu nu reclama lucrul sub microscop. Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 15, 2021 Partajează Postat Iulie 15, 2021 De câteva zile mă tot uit la diferite variante de "microscoape" fără display atașat, nu știu ce să aleg să fie si ieftin si bun (pentru mici reparații electronice) si cu expediere din EU. Deține cineva un model asemănător cu una din variantele din link? https://www.aliexpress.com/item/32853862504.html Link spre comentariu
yo2mhj Postat Iulie 15, 2021 Partajează Postat Iulie 15, 2021 Nu vreau sa fac reclama, dar este pe Banggood cu vre-o 75 $ ceva destul de drăguț, transportul vine acasă prin curier, fără vama. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iulie 15, 2021 Partajează Postat Iulie 15, 2021 Da.Mustool G1200 la 306 lei cu expediere din Cehia,pe Bangood.Dar parcă luase cineva pe forum unul din ăsta,nu-i aşa?... Link spre comentariu
Stefan Postat Iulie 15, 2021 Partajează Postat Iulie 15, 2021 Îmi plăcea sa fie cu ieșirea VGA sau HDMI, Mustool G1200 nu pare sa aibă așa ceva si nu prea mă încânta monitorul ala corp comun cu camera / lentilele. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 15, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2021 Acum 3 ore, Stefan a spus: De câteva zile mă tot uit la diferite variante de "microscoape" fără display atașat, nu știu ce să aleg să fie si ieftin si bun (pentru mici reparații electronice) si cu expediere din EU. Deține cineva un model asemănător cu una din variantele din link? https://www.aliexpress.com/item/32853862504.html Cred ca partea de,, camera,, este exact ca și la al meu cel optic. Link spre comentariu
dorofteius Postat Iulie 15, 2021 Partajează Postat Iulie 15, 2021 Tot ceva de genul celui detinut de @dan cod . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum