Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

De vizitat Sulina

tiovidiu

Postări Recomandate

Vara asta as dori sa merg la Sulina. Întrebarea mea este daca a fost cineva acolo, si daca se merita. Mai pe scurt daca ai unde manca, si ce sa vezi? Eventual si o pensiune unde sa ma cazez cu familia.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

2

• bcristian

2

• matzah

1

• tiovidiu

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

In oras nu e mare lucru de vizitat. Farul vechi, daca or fi terminat cu reparatiile. Cimitirul e interesant.

Plaja e ok, dar e ceva de mers. Daca nu-ti surade mersul pe jos, sunt microbuze sau biciclete de inchiriat.

E plin de firme care organizeaza plimbari cu salupa prin Delta, pe o multime de trasee. Foarte frumos, merita.

Locuri de cazare si mancat sunt gramada - pensiuni, hoteluri, apartamente de inchiriat.

Link spre comentariu

Depinde ce vrei sa faci. Sulina este mai "dezvoltata" ca localitate decat Sf. Gheorghe. In sensul in care ai mai multe magazine, un fel de faleza de plimbat, mai multe locuri de mancat. Firme sa te duca prin Delta cu barca sunt intr-adevar destule. Prefer pe cele ce merg cu barci mai mici, 2-3 persoane, intri pe canale mai inguste, se mai opreste, apuci sa vezi mai bine cu ce se mananca delta decat sa mergi cu 10-12 persoane la gramada cu "rapida". Si mai bine daca gasesti localnici sa te intelegi cu ei si sa te duca. 

Prefer totusi Sf Gheorge. E mai micut si deseori mai linistit precum si oarece mai salbatic. Ai magazine de unde te poti aproviziona, cazarea e bine sa ti-o rezervi din timp. Aici poti face cam aceleasi excursii cu barca, ajungi cam prin aceleasi locuri insa parerea mea plaja este mai ok aici si in plus poti ajunge usor si la varsarea acelui brat de Dunare in mare. Efectiv poti sta fizic intre ape acolo unde se intalnesc. La Sulina nu prea ai cum sa faci asta. Plaja e ca si la Sulina, la ceva distanta de localitatea propriu zisa dar ai variante de transport. 

In rest, anul asta m-as astepta la tantari la greu oriunde pe duci. 

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Eu tot in septembrie am fost fix in saptamana in care a inceput scoala.

Liber peste tot si pe tot litoralul.

Singura problema era ca in grup f restrans e greu sa gasesti pe careva sa te duca cu salupa la pret rezonabil.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări