fane Postat Iulie 7, 2021 Partajează Postat Iulie 7, 2021 am si eu o problema la mainul din titlu vreau sa ii activez cablesuport pin aici toate bune am salvat fisierele pe stik am gasit optiunea cable suport am modificato cu toolboxu dar nu reusesc sa o incarc in tv nioci nu am mai facut asta pina acum VA rog sa imi spuneti si mie cum pun in tv fisierul modificat Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 7, 2021 Partajează Postat Iulie 7, 2021 (editat) Acum 19 ore, fane a spus: am si eu o problema la mainul din titlu vreau sa ii activez cablesuport pin aici toate bune am salvat fisierele pe stik am gasit optiunea cable suport am modificato cu toolboxu dar nu reusesc sa o incarc in tv nioci nu am mai facut asta pina acum VA rog sa imi spuneti si mie cum pun in tv fisierul modificat trebuie sa cititi topicul profile 17mbxx si veti intelege,e adevarat ca e cam haotic,dar veti gasi cum am gasit si eu si altii,nu cred ca unora ne revine obligatia de a da ,,mura-n gura,, pentru cei ce nu au rabdare sa citeasca,daca nu a.ti citit ,va urez sport , Editat Iulie 8, 2021 de validae ,,veţi,, se scrie unit. Link spre comentariu
fane Postat Iulie 7, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2021 sincer am cauta mai intii dar ori din neatentie ori din graba nu am reusit sa gasesc vina mea si scuze e de invatatura Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 7, 2021 Partajează Postat Iulie 7, 2021 (editat) 2 hours ago, fane said: sincer am cauta mai intii dar ori din neatentie ori din graba nu am reusit sa gasesc vina mea si scuze e de invatatura Dupa ce ai modificat si salvat fisierul "mb62_swprofile.bin", faci direct pe stick un folder cu denumirea "profile" si in acest folder pui fisierul "mb62_swprofile.bin" pe care l-ai modificat, procedura de inlocuire a profilului o stii..... Daca pe programele digitale HD nu ai imagine ci doar sunet, trebuie sa activezi "Mpeg4" din fisierul 'mb62_hwprofile.bin', daca nici asa nu ai imagine la programele HD, inseamna ca procesorul nu "stie" de codec Mpeg4 2 hours ago, gica70 said: De pe unde le scoateti?! Nea Gica lasa-ne cu gramatica ca nu la toti ne-a placut matematica... Editat Iulie 7, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
gica70 Postat Iulie 8, 2021 Partajează Postat Iulie 8, 2021 La 07.07.2021 la 3:07, Costica Tv a spus: Nea Gica lasa-ne cu gramatica ca nu la toti ne-a placut matematica... "..tuturora ne-a placut" https://destepti.ro/cum-este-corect-le-am-multumitspusrecomandat-etc-la-toti-sau-tuturortuturora Link spre comentariu
gica70 Postat Iulie 8, 2021 Partajează Postat Iulie 8, 2021 (editat) Acum 15 ore, gica70 a spus: "..tuturor ne-a placut" https://destepti.ro/cum-este-corect-le-am-multumitspusrecomandat-etc-la-toti-sau-tuturortuturora Editat Iulie 8, 2021 de gica70 Link spre comentariu
validae Postat Iulie 8, 2021 Partajează Postat Iulie 8, 2021 Din păcate nu prea mai poţi învăţa calul bătrân să tragă în buiestru....eu insist la cei tineri, care se mai pot îndrepta.Dacă vor... Mereu am spus că poţi fi bogat sau sărac, frumos sau urât, dar felul cum scrii sau vorbeşti te defineşte ca şi cultură.Mai ales când ce scrii este citit de atât de multă lume ca pe Elforum.Unii nici nu-şi imaginează câţi vizitatori (cititori neînregistraţi) citesc zilnic forumul.Ca să vă daţi o părere...şi uneori sunt peste zece pagini pline în majoritate de vizitatori, în afară de utilizatorii uzuali înregistraţi. Link spre comentariu
Postări Recomandate