Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panasonic TX-L32E3B, sw pentru Eu

Postări Recomandate

Pentru acest tv , am nevoie de sw pentru a-l trece in standard Eu.

Este echipat cu mbd TNP8EA114 9 A, ecran VVX32F101G00, memorii  H27U1G8F2BTR, 24C16 si 24C32.

Am incercat si le-am rescris cu ce am gasit pe remont, dar fara a avea un rezultat pozitiv, a ramas tot pentru Uk.

Va rog poate are cineva extrase originalele dintr-un tv pentru Europa.

Multumesc !

Editat de geoky
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• geoky

6

• Costica Tv

4

• iuliantv

3

• Florinel TV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Eu am doar asa pentru nand, daca vrei sa incerci Panasonic TX-32E3E MB.TNP8EA114 TNPA5364AF panel VVX32F101G00 H27U1G8F2BTR.zip

Nu este copiat de mine

Link spre comentariu

Inseamna ca tv-ul tau are decat DVB-T si vrei sa-l faci DVB-C..., ca ultima solutie poti incerca cu softul din linkul de jos de la rusi, chiar daca nu este exact aceiasi placa, de multe ori am observat ca se potriveste softul de nand...

https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/panasonic/panasonic_tx_lr32u3_shassi_main_board_tnp8ea117_8_a/289-1-0-100539

Mai poti incerca un update de soft pe usb, dar mai inainte trebuie salvat softul din nand , de fapt orice soft ai incerca, trebuie salvat cel original !

https://drivers.softpedia.com/get/TV-HDTV-Projectors/Panasonic/Panasonic-TX-L32E3B-LCD-TV-Firmware-1-016.shtml

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Ok, am salvate softurile originale, toate.

Initial am rescris eeprom-urile cu continut de la rusi, pentru modelul de tv dat de Florinel cu terminatia E, insa cum am spus mai sus, fara vre-o schimbare. Apoi am scris si continutul memoriei Nand, dar la fel, fara modificari.

Maine o sa incerc si recomandarile lui Costica si va anunt de rezultat.

Multumesc ! 

Link spre comentariu

I-am rescris memoriile, toate, am facut si update la versiunea mai noua.

Degeaba, nu vrea sa iasa din UK.

Nu stiu ce sa-i mai fac ...

Il dau deoparte deocamdata, ca am multe altele care asteapta la rand.

Va multumesc pentru ajutor !

Link spre comentariu

eu unul nu am auzit pe nimeni sa reuseasca,la inceput m.am chinuit si eu,dupa care am renuntat,si trimiteam clientul la operatorul cablu pentru ,,receiver,decodor,digital, la sony mai reusesti dar la pansonic ,,original,, nici in ruptul capului,posibil dar cu multa munca si nu se merita,daca nu ai cateva bucati acelasi model

Link spre comentariu
55 minutes ago, geoky said:

I-am rescris memoriile, toate, am facut si update la versiunea mai noua.

Degeaba, nu vrea sa iasa din UK.

Nu stiu ce sa-i mai fac ...

Il dau deoparte deocamdata, ca am multe altele care asteapta la rand.

Va multumesc pentru ajutor !

Lasa-l asa cum l-ai primit, sunt facute special pentru Anglia , am  convertit de m-am saturat la chinezari si turcisme pe DVB-C. dar am gasit softuri si am probat de ma gasit aghiuta, adica SARSAILA.., ce tuner cunoaste DVB-T ar trebui sa cunoasca si DVB-C, in cazul tau nu ai ce sa-i faci fara soft adecvat care vad ca nu exista !

Link spre comentariu

Am "convertit" si eu Sharp, JVC, Panasonic ... unele au mers din prima, altele am muncit putin mai mult, dar asta se incapataneaza.

Dar nici eu nu ma las, ci doar il dau deoparte pentru un timp, sa ma mai eliberez putin.

Va anunt cand va fi gata !   :d

Link spre comentariu
28 minutes ago, geoky said:

Am "convertit" si eu Sharp, JVC, Panasonic ... unele au mers din prima, altele am muncit putin mai mult, dar asta se incapataneaza.

Dar nici eu nu ma las, ci doar il dau deoparte pentru un timp, sa ma mai eliberez putin.

Va anunt cand va fi gata !   :d

OK, asta e meseria adevarata :aplauze, nici eu nu ma las pana nu rezolv un tv indiferent ce defect are si cat timp pierd..

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

ce va mai place sa va laudati :limb:

asta e un panasonic original,la astea mai mult ca sigur trebuie schimbat si tuner,si ceva componente si tot nu le pui pe picioare in zona noastra,si hardware si software sånt diferite de cele pentru zona noasta,sharp jvc ,panasonic turcia,si poate si china sånt cu totul altceva

Link spre comentariu

Asa suntem unii, dupa multa munca, si cand majoritatea spun : "nu se poate", dupa ce invingem si rezolvam, bineinteles ca nu rezistam sa ne si laudam ...  :wretre

:)

Link spre comentariu
23 minutes ago, iuliantv said:

ce va mai place sa va laudati :limb:

asta e un panasonic original,la astea mai mult ca sigur trebuie schimbat si tuner,si ceva componente si tot nu le pui pe picioare in zona noastra,si hardware si software sånt diferite de cele pentru zona noasta,sharp jvc ,panasonic turcia,si poate si china sånt cu totul altceva

Ai si tu dreptate, Panasonic original e mai greu de modificat sau deloc...totusi sa vedem ce spune colegul..

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Cand am spus Sharp, JVC si Panasonic, m-am referit doar la originale, nicidecum la turcisme-chinezisme. Din astea, chiar ca nu am avut pana acum niciunul de modificat. Pentru ca turcismele si chinezismele venite din Anglia, sunt deja facute de "fabrica", cu toate normele si standardele de receptie.

Si lasand gluma la o parte, ce am afirmat mai sus, nu am facut ca sa ma laud, ci ca am motive sa sper ca pot rezolva.

Atat timp cat un aparat (tv) este echipat hardware si pentru Eu, cred ca sunt sanse de reusita de 99,9%. Diferenta o face perseverenta noastra.

La ce imagine are, nu se merita renuntat la el. 

Mai vorbim ...

Link spre comentariu

sa vezi cand te roaga alt service sa.i faci 2 tv-uri ,,banale,, refuzate la garantie ca au gasit ,,crocodili maro in ei,, i.am refuzat frumos,dar fiind prieteni si insistand i.am acceptat provocarea, cu conditia,sa ia un spray de gandaci si cate un sac de gunoi de fiecare ,sa gazeze sacii in care au pus tv.urile,2 bucati 80cm,si lasati 2 zile ,dupa care sa mi le aduca,un lg smart hd 32 si un metz smart fhd 32,lg-ului ii fusese deja rupta rama ,e un model mai nou cu clipsuri si cu un plastic ce se macina la cea mai mica ,torsionare,ieri cand le.am primit le.am pus la racoare si azi le.am desfacut ,in curte,departe de casa,am inceput cu lg-ul ,fuzibila sarita,masor totul pare ok,scot placile curat de mortaciuni,spal cu diluant ,las la uscat ,si ma apuc sa  curat restul tv-ului de mortaciuni,cand observ unul din drivere superioare deja busit,gaura afumata,crocodilii si.au facut treaba,nici nu mai are rost sa.l chinui cu sursa,pun tot la loc si incerc sa-l intregesc macar cum venise,trec la al doilea,un metz 32 fhd ,asta mai usor de desfacut,displayul pare ok,are doar un driver superior si nu 4 sau 6 ca cel de lg,spal monoplaca ,las la uscat,alimentez si am stby si doar atat ,dau din singurul buton de pe placa nimic,dau cu telecomanda nimic,fac scurt la singurul buton,nimic,stby si doar atat ,caut soft usb pentru placa 5851-a7m21g-0p00 ,sufla vantul, nimic,dau radiatorul procesor jos ,2 mortaciuni isi facusera toaleta in zona procesorului si a nandului bga,tensiuni,ok,3v2 scl ,sda ,multe din ele fiind notate pe placa ,ma enervez ,nu are rost sa ma chinui ,cand nu ai binuri sau soft usb nu are rost,,asa ca nu sant genul ce sa ma zbat ,ca nu se merita,nici la tv-uri curate dapoi la asemenea ,,nesimtiti de propietari,, care spun ca nu au ce face ca stau la camin si au mai toti crocodili,ei debia au venit in tara si nu s.au gandit ca tv-urile inca in garantie sa se strice scoase din priza ,pai normal ca nu ,s.au stricat cand le.au bagat in priza

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări