Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

offtopic dezmembrari audio

soisun

Postări Recomandate

Când aud de "dezmembrări", mă ia cu horror pe șira spinării. Parcă mă dezmembrează pe mine. 

Asta e măcelărie.

Crimă organizată, direct. 

Editat de soisun
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• soisun

4

• carageae

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Acum 1 oră, soisun a spus:

Când aud de "dezmembrări", mă ia cu horror pe șira spinării. Parcă mă dezmembrează pe mine. 

Asta e măcelărie.

Crimă organizată, direct. 

Sa inteleg ca va deranjeaza titlul topicului? De dezmembrari auto ati auzit vreodata? Acolo nu e crima?

Link spre comentariu
Acum 28 minute, fluffy37 a spus:

Sa inteleg ca va deranjeaza titlul topicului? De dezmembrari auto ati auzit vreodata? Acolo nu e crima?

Dacă tot m-ați întrebat, în auto nu e crimă pt că nu se dezmembrează mașini de epocă.

Nici aici nu consideram o problemă dacă se deznembrau aparate de duzină. Dar știm cu toții cum se măcelaresc electronicele audio de calitate, rămân tot mai puține, pentru niște mărunțiș...

Asta e. Nu pot stopa eu fenomenul printr-o simplă remarcă. 

Link spre comentariu
Acum 16 minute, fluffy37 a spus:

rog un moderator sa stearga offtopicul, multumesc

Deranjează, să înțeleg.

E normal... nu dă bine la CV. 

Editat de soisun
Link spre comentariu
Acum 3 ore, soisun a spus:

Deranjează, să înțeleg.

E normal... nu dă bine la CV. 

Eu am cumparat de la fluffy multe, de ani de zile. In cazul de fata, sunt aparate care erau initial intr-o faza de degradare incompatibile cu reconditionarea...dar nu inteleg cu ce va deranjeaza...

Rog si eu un moderator sa ia atitudine...sunt piese utile in resuscitarea altor aparate inca reparabile....chiar nu inteleg cu ce va incurca....Am cumparat de la  @fluffy37 si aparate complete, in stare buna de functionare...sau cu defecte minore, specificate corect.

Link spre comentariu

Acum 41 minute, carageae a spus:

Eu am cumparat de la fluffy multe, de ani de zile. In cazul de fata, sunt aparate care erau initial intr-o faza de degradare incompatibile cu reconditionarea...dar nu inteleg cu ce va deranjeaza...

Rog si eu un moderator sa ia atitudine...sunt piese utile in resuscitarea altor aparate inca reparabile....chiar nu inteleg cu ce va incurca....Am cumparat de la  @fluffy37 si aparate complete, in stare buna de functionare...sau cu defecte minore, specificate corect.

Și eu am cumpărat, nu pun la îndoială seriozitatea d-lui, dar cu așa ceva nu voi fi de acord niciodată. 

E măcelărie curată. 

Când nu ai o piesă, ceva, o reconstruiești la strung, faci ceva. Dar nu distrugi alt aparat. 

Știu că e o modă și un business să faci bucăți alte aparate, știu că îmi va sări în cap tot forumul, dar asta e.... 

Mă opresc aici, dar îmi mențin părerea. 

Editat de soisun
Link spre comentariu

O fi si moda de care spuneti, dar eu am discutat si m-am intalnit in persoana cu vanzatorul luna trecuta si stiu ca aparatele in cauza, majoritatea, provin de la useri care le stricasera deja si nu mai meritau sa fie reparate....cel putin fata de altii Fluffy37 mai si arunca partile defecte....nu le vinde ca aparate "functionabile"....si eu urasc acest termen, adica "defect, dar cu toate piesele inauntru". "Functional" e alt deziderat....asa ca, decat "functionabil" personal prefer dezmembrarea si vanzarea componentelor valide.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări