AuricaTanase Postat Septembrie 16, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2021 La 13.09.2021 la 18:35, iuliantv a spus: fara suparare dar sevice-ul ala ar trebui desfiintat,sa nu gaseasca un soft pentru o asemenea placa ? e vre-un service auto sau ce? Asa au zis...ca nu gasesc....ca e mai nou si nu se gaseste soft pt el...eu neavând programator i-am intrebat:"dacă găsesc cumva eu soft pot ei sa imi instaleze??"...la care au spus..."Aaaaa. ...Nu ai unde sa găsești...noi am cautat si pe la.rusi....care e mama lor...si nu am gasit". Link spre comentariu
iuliantv Postat Septembrie 16, 2021 Partajează Postat Septembrie 16, 2021 daca ma mut langa ei in 7 zile pleaca cu tot cu fundatie(temelie) Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 16, 2021 Partajează Postat Septembrie 16, 2021 Vad ca esti din Bucuresti , https://reparatii-tv-smart-led.business.site/posts/3810002319573994127?hl=ro Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Mai greu cu acest tv, nu se gaseste soft pt. USB, cel putin eu nu am nici pt. programator Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 (editat) La 16.09.2021 la 13:42, AuricaTanase a spus: Asa au zis...ca nu gasesc....ca e mai nou si nu se gaseste soft pt el...eu neavând programator i-am intrebat:"dacă găsesc cumva eu soft pot ei sa imi instaleze??"...la care au spus..."Aaaaa. ...Nu ai unde sa găsești...noi am cautat si pe la.rusi....care e mama lor...si nu am gasit". Te tii de gafe ?!?, vezi mai jos ca am pus eu soft usb dar mai trebuie putin uns cu sapun de casa !! Editat Septembrie 20, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
AuricaTanase Postat Septembrie 24, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2021 La 20.09.2021 la 20:24, Florinel TV a spus: Mai greu cu acest tv, nu se gaseste soft pt. USB, cel putin eu nu am nici pt. programator Multumesc Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 (editat) La 13.09.2021 la 14:49, gabiTV a spus: https://www.kazmielecom.com/2021/08/02/tp-sk506s-pb802-firmware.html Cele doua softuri de acolo sunt pentru EMMC cu scriere pe programator prin ISP, am verificat eu...soft usb pentru aceasta placa tp-sk506s-pb802 nu exista !, chiar daca colegul AuricaTanase avea programator RT809H, tot nu se potrivea acele doua softuri pentru ca sunt pentru ecran FHD (EMMC=8GB) si ecranul lui este HD, ca sa nu mai spun ca trebuie tinut cont si de capacitatea EMMC-ului pe placa, adica aceasta placa poate sa fie cu EMMC de 4, 8 sau 16GB.....,deci in concluzie tv-ul lui chiar nu se poate rezolva cat de meserias ai fi, ca nu ai cu ce !! Editat Septembrie 25, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 25, 2021 Partajează Postat Septembrie 25, 2021 Acum 8 ore, Costica Tv a spus: Cele doua softuri de acolo sunt pentru EMMC cu scriere pe programator prin ISP, am verificat eu...soft usb pentru aceasta placa tp-sk506s-pb802 nu exista !, chiar daca colegul AuricaTanase avea programator RT809H, tot nu se potrivea acele doua softuri pentru ca sunt pentru ecran FHD (EMMC=8GB) si ecranul lui este HD, ca sa nu mai spun ca trebuie tinut cont si de capacitatea EMMC-ului pe placa, adica aceasta placa poate sa fie cu EMMC de 4, 8 sau 16GB.....,deci in concluzie tv-ul lui chiar nu se poate rezolva cat de meserias ai fi, ca nu ai cu ce !! Ce vorbesti colegu Costica, tu nu sti ca am dump pentru acest tv, daca da 200 lei il dau Link spre comentariu
sorintv Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 http://filesharing24.com/d/NhW Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 28 minute, sorintv a spus: http://filesharing24.com/d/NhW Nu am softul acesta, daca este pentu usb si vrei sa-l ajuti pe Tanase, din partea mea e OK....pe privat................. Link spre comentariu
sorintv Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 (editat) Nu este testat. Nu stiu pentru ce model de EMMC este, sau rezolutie. Este de la rusi. Editat Septembrie 26, 2021 de sorintv Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 2 ore, sorintv a spus: Nu este testat. Nu stiu pentru ce model de EMMC este, sau rezolutie. Este de la rusi. OK Sorine, dar tu nu ai pus decat un document text (doc), nici vorba de soft..... Link spre comentariu
sorintv Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Textul din document este adresa de unde se descarca. Link spre comentariu
GOLOGAN Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 Acum 16 minute, Costica Tv a spus: OK Sorine, dar tu nu ai pus decat un document text (doc), nici vorba de soft..... Va salut ! In document se afla link-ul de descarcare pentru soft. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 La 16.09.2021 la 13:42, AuricaTanase a spus: Asa au zis...ca nu gasesc....ca e mai nou si nu se gaseste soft pt el...eu neavând programator i-am intrebat:"dacă găsesc cumva eu soft pot ei sa imi instaleze??"...la care au spus..."Aaaaa. ...Nu ai unde sa găsești...noi am cautat si pe la.rusi....care e mama lor...si nu am gasit". Imi cer scuze si imi pare rau pentru poza de sus.....eram si sunt supart ca se "SCURGE TIMPUL"................... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum