Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Firmware vortex V32TPHDE1S

Postări Recomandate

La 13.09.2021 la 18:35, iuliantv a spus:

fara suparare dar sevice-ul ala ar trebui desfiintat,sa nu gaseasca un soft pentru o asemenea placa ? e vre-un service auto sau ce?

Asa au zis...ca nu gasesc....ca e mai nou si nu se gaseste soft pt el...eu neavând programator i-am intrebat:"dacă găsesc cumva eu soft pot ei sa imi instaleze??"...la  care au spus..."Aaaaa.  ...Nu ai unde sa găsești...noi am cautat si pe la.rusi....care e mama lor...si nu am gasit".

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 96
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La 16.09.2021 la 13:42, AuricaTanase a spus:

Asa au zis...ca nu gasesc....ca e mai nou si nu se gaseste soft pt el...eu neavând programator i-am intrebat:"dacă găsesc cumva eu soft pot ei sa imi instaleze??"...la  care au spus..."Aaaaa.  ...Nu ai unde sa găsești...noi am cautat si pe la.rusi....care e mama lor...si nu am gasit".

Te tii de gafe ?!?, vezi mai jos ca am pus eu soft usb dar mai trebuie putin uns cu sapun de casa !!

O fetiță de 15 ani s-a spânzurat cu șireturile de la teniși. Un horror  oltenesc – Evenimentul Zilei

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
La 13.09.2021 la 14:49, gabiTV a spus:

Cele doua softuri de acolo sunt pentru EMMC cu scriere pe programator prin ISP, am verificat eu...soft usb pentru aceasta placa tp-sk506s-pb802 nu exista !, chiar daca colegul AuricaTanase avea programator RT809H, tot nu se potrivea acele doua softuri pentru ca sunt pentru ecran FHD (EMMC=8GB) si ecranul lui este HD, ca sa nu mai spun ca trebuie tinut cont si de capacitatea EMMC-ului pe placa, adica aceasta placa poate sa fie cu EMMC de 4, 8 sau 16GB.....,deci in concluzie tv-ul lui chiar nu se poate rezolva cat de meserias ai fi, ca nu ai cu ce !!

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 8 ore, Costica Tv a spus:

Cele doua softuri de acolo sunt pentru EMMC cu scriere pe programator prin ISP, am verificat eu...soft usb pentru aceasta placa tp-sk506s-pb802 nu exista !, chiar daca colegul AuricaTanase avea programator RT809H, tot nu se potrivea acele doua softuri pentru ca sunt pentru ecran FHD (EMMC=8GB) si ecranul lui este HD, ca sa nu mai spun ca trebuie tinut cont si de capacitatea EMMC-ului pe placa, adica aceasta placa poate sa fie cu EMMC de 4, 8 sau 16GB.....,deci in concluzie tv-ul lui chiar nu se poate rezolva cat de meserias ai fi, ca nu ai cu ce !!

Ce vorbesti colegu Costica, tu nu sti ca am dump pentru acest tv, daca da 200 lei il dau

Link spre comentariu
La 16.09.2021 la 13:42, AuricaTanase a spus:

Imi cer scuze si imi pare rau pentru poza de sus.....eram si sunt supart ca se "SCURGE TIMPUL"...................

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări