dieselandrew Postat Mai 3, 2023 Partajează Postat Mai 3, 2023 On 3/8/2022 at 5:40 PM, mercenarx said: sal! rezolvarea la aceasta problema in mp pentru useri electronisti Salut , detin un Vortex V39TPHE01S , PCB SN TP.SK506S.PB802 si ramane blocat in logo Wisdom Share Smart TV cloud , ma poti ajuta si pe mine cu rezolvarea problemei ? Multumesc anticipat Link spre comentariu
dieselandrew Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 Tin sa multumesc enorm de mult utilizatorului @TRIFAN pentru amabilitatea de a-mi raspunde i pentyru ajutorul acordat , si Dl-ui @mercenarx pentru ajutorul indirect Link spre comentariu
mercenarx Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 pentru putin , dar as prefera sa nu ajunga "la liber" , prietenii stiu de ce. Link spre comentariu
dieselandrew Postat Mai 4, 2023 Partajează Postat Mai 4, 2023 Nu-ti fa probleme, eu m-am pricopsit cu acest TV la magazin , detin un Service GSM , am facut TV pentru mine personal , ba chiar l-am si pus in functiune , am pus camerele din magazin pe el :> Link spre comentariu
Lehel Postat Iunie 5, 2023 Partajează Postat Iunie 5, 2023 On 5/4/2023 at 10:25 AM, dieselandrew said: Tin sa multumesc enorm de mult utilizatorului @TRIFAN pentru amabilitatea de a-mi raspunde i pentyru ajutorul acordat , si Dl-ui @mercenarx pentru ajutorul indirect Buna ziua, Va rog daca aveti posibilitate de a ajuta cu un soft, avem un model V39TPHE01S. Acelasi problema, ramane blocat la logo. Multumesc frumos, Cu stima, Link spre comentariu
viorelalexandru1959 Postat August 13, 2023 Partajează Postat August 13, 2023 Multumesc @Roberta James! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2023 Partajează Postat Noiembrie 5, 2023 Cum ati reusit sa rezolvati acest tv? Pe vga nu reusesc sa am acces la consola ... afiseaza, dar nu reusesc sa am acces la comenzi pentru mstar. Multumesc frumos! Numai bine! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 16, 2023 Partajează Postat Noiembrie 16, 2023 Nu mai am nevoie! Link spre comentariu
coroialexandru Postat Decembrie 10, 2023 Partajează Postat Decembrie 10, 2023 La 09.01.2023 la 14:58, Roberta James a spus: Buna ziua.Las aici solutia gasita de mine pentru reparare soft Vortex V32TPHDE1S cu placa tp-sk506s-pb802 . Procedura de folosire e simpla, cu tv oprit introducem usb, dupa bagam in priza dupa ce apare pe ecran Update Completed scoatem din priza, alimentam din nou si avem meniul de reset unde resetam si gata. https://drive.google.com/drive/folders/16wjEOp3bIfFcgTy8YHCJEpuPgQb1boJB?usp=share_link Puteți să urcați din nou fișierul pe Google? Îmi apare că link-ul este link-ul nu mai este valabil. Mulțumesc! Link spre comentariu
MARLANU Postat Decembrie 28, 2023 Partajează Postat Decembrie 28, 2023 As dori si eu softu. Multumesc! Link spre comentariu
johnny2008 Postat Ianuarie 11 Partajează Postat Ianuarie 11 (editat) Buna seara! Mai are cineva softul ? Vortex V32TPHDE1S cu placa tp-sk506s-pb802 Multumesc ! Editat Ianuarie 11 de johnny2008 Link spre comentariu
johnny2008 Postat Ianuarie 12 Partajează Postat Ianuarie 12 Presupun ca il vinzi, Nu? Cat costa ? Link spre comentariu
yokoono Postat Ianuarie 12 Partajează Postat Ianuarie 12 Nu cred ca este cineva pe forum care sa spuna ca a cumparat softuri de la Florinel. A vrut sa spuna sa-i dai un pm. Sau a fost o gluma nevinovata. Link spre comentariu
johnny2008 Postat Ianuarie 12 Partajează Postat Ianuarie 12 Ok. Multumesc Acum 6 minute, yokoono a spus: Nu cred ca este cineva pe forum care sa spuna ca a cumparat softuri de la Florinel. A vrut sa spuna sa-i dai un pm. Sau a fost o gluma nevinovata. Ok. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum