Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Firmware vortex V32TPHDE1S

Postări Recomandate

Acum 5 ore, adrianmymy a spus:

Buna seara. As dori si eu softul pentru acest Vortex V32TPHDE1S. Multumesc.

Am am dar nu d-au nu d-au auuu... fara suparare, voi sunteti ca vampiri, sugeti forumul cat se poate si nu ajutati cu nimic... din 2017 de cand te-ai inregistrat nu ai contribuit cu nimic la acest forum...bash.gif

N-a ca ti-am pus si cantarea ta !

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 96
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 10 ore, Costica Tv a spus:

Am am dar nu d-au nu d-au auuu... fara suparare, voi sunteti ca vampiri, sugeti forumul cat se poate si nu ajutati cu nimic... din 2017 de cand te-ai inregistrat nu ai contribuit cu nimic la acest forum...bash.gif

N-a ca ti-am pus si cantarea ta !

hai Domn Costicå ca nu e chiar asa rau,e inregistrat din 2009

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Acum 17 ore, TRIFAN a spus:

Salut Florinel ,uite ca m-am pricopsit si eu cu un asemenea TV ,si nu stiu procedura ,daca esti dragalas ,si vrei sa ma ajuti ,ti-as fi recunoscator .

Sar-mana la amandoi ,prima data la colegul mercenar care ia sclipit mintea ,si a doua oara la Florinel care a avut bunavointa sa-mi trimita 

Link spre comentariu

Salut tuturor , am din nou un tv V32TPHDE1S, Vortex  la care colegul meu de serviciu a reusit de aceasta data sa-i introduca un soft cu niste meniuri tip fotografie  in limba rusa care se tot  schimba . Nu intelege telecomanda originala si poate fi accesat doar din tastatura +mouse . Am mai incercat si un numar de coduri pentru tv universala ,dar tot nu cadem pe adevar .  Va rog sa rupeti din timpul dumneavoastra si sa ne dati o mana de ajutor . 

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

VORTEX V39TPHE01S

Buna seara ,stie cineva un cod mfy sau longher testat pe acest tv?

banui ca e aceeasi telecomanda ca si la cel de 32

problema e ca tv-ul e la mine la softat,l.am softat cu bin de fhd si acum nu am imagine,am gasit un soft de hd,pe care il descarc si testez acum,dar nu vreau sa.l predau si sa vinå ca nu merge telecomanda,pe care clientul nu a adus.o

coduri salvate am destule, e posibil sa se nimereasca vre.o unul ,dar vreau sa fiu sigur pe unul testat

va multumesc

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

soft de nordmende cod mfy 484 momentan

cred ca 484 nu e ok

deoarece mi.am adus aminte ca am un main de vortex 32 sk506.pb802

si aceasta vad ca merge cu mfy 1027

menu service e clasicul menu 1147 dar trebuie insistat mai mult,a intrat cu greu

daca are cineva softul usb vortex hd rog sa.l posteze

intre timp mai cau poate gasesc si ceva pentru mfy 1027

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

a ramas cu soft de nordmende cu mfy 484  (exclusiv 22dtv/dvd2)

i.am extras ,,profilele,, de pe cea de 32" si le.am scris pe cea de 39" au schimbat doar logo ,nu si telecomanda

conform meniului service ,,profilele,, sant pentru display,logo,si cam atåt

softul l.am descarcat direct pe stick ,nu l.am salvat in pc,

Link spre comentariu

Buna ziua.Las aici solutia gasita de mine pentru reparare soft Vortex  V32TPHDE1S cu placa tp-sk506s-pb802 .

Procedura de folosire e simpla, cu tv oprit introducem usb, dupa bagam in priza dupa ce apare pe ecran Update Completed scoatem din priza, alimentam din nou si avem meniul de reset unde resetam si gata.

https://drive.google.com/drive/folders/16wjEOp3bIfFcgTy8YHCJEpuPgQb1boJB?usp=share_link

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Roberta James a spus:

Buna ziua.Las aici solutia gasita de mine pentru reparare soft Vortex  V32TPHDE1S cu placa tp-sk506s-pb802 .

Procedura de folosire e simpla, cu tv oprit introducem usb, dupa bagam in priza dupa ce apare pe ecran Update Completed scoatem din priza, alimentam din nou si avem meniul de reset unde resetam si gata.

https://drive.google.com/drive/folders/16wjEOp3bIfFcgTy8YHCJEpuPgQb1boJB?usp=share_link

merge si telecomanda originala?

Link spre comentariu
Acum 19 ore, Roberta James a spus:

Metoda nu tine multa vreme, la mine sa intors dupa vre-o 2 saptamani...dupa rescrierea emmc-ului nu am mai avut probleme !

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări