Costica Tv Postat Octombrie 22, 2022 Partajează Postat Octombrie 22, 2022 (editat) Acum 5 ore, adrianmymy a spus: Buna seara. As dori si eu softul pentru acest Vortex V32TPHDE1S. Multumesc. Am am dar nu d-au nu d-au auuu... fara suparare, voi sunteti ca vampiri, sugeti forumul cat se poate si nu ajutati cu nimic... din 2017 de cand te-ai inregistrat nu ai contribuit cu nimic la acest forum... N-a ca ti-am pus si cantarea ta ! Editat Octombrie 22, 2022 de Costica Tv Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 23, 2022 Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Acum 10 ore, Costica Tv a spus: Am am dar nu d-au nu d-au auuu... fara suparare, voi sunteti ca vampiri, sugeti forumul cat se poate si nu ajutati cu nimic... din 2017 de cand te-ai inregistrat nu ai contribuit cu nimic la acest forum... N-a ca ti-am pus si cantarea ta ! hai Domn Costicå ca nu e chiar asa rau,e inregistrat din 2009 Link spre comentariu
adrianmymy Postat Octombrie 24, 2022 Partajează Postat Octombrie 24, 2022 Buna sera! Multumesc oricum pt raspuns. Link spre comentariu
TRIFAN Postat Decembrie 6, 2022 Partajează Postat Decembrie 6, 2022 La 08.03.2022 la 18:45, Florinel TV a spus: Trimite si mie pe mp rezolvarea, multumesc Salut Florinel ,uite ca m-am pricopsit si eu cu un asemenea TV ,si nu stiu procedura ,daca esti dragalas ,si vrei sa ma ajuti ,ti-as fi recunoscator . Link spre comentariu
TRIFAN Postat Decembrie 7, 2022 Partajează Postat Decembrie 7, 2022 Acum 17 ore, TRIFAN a spus: Salut Florinel ,uite ca m-am pricopsit si eu cu un asemenea TV ,si nu stiu procedura ,daca esti dragalas ,si vrei sa ma ajuti ,ti-as fi recunoscator . Sar-mana la amandoi ,prima data la colegul mercenar care ia sclipit mintea ,si a doua oara la Florinel care a avut bunavointa sa-mi trimita Link spre comentariu
YsD_SoRyN Postat Decembrie 7, 2022 Partajează Postat Decembrie 7, 2022 Salut tuturor , am din nou un tv V32TPHDE1S, Vortex la care colegul meu de serviciu a reusit de aceasta data sa-i introduca un soft cu niste meniuri tip fotografie in limba rusa care se tot schimba . Nu intelege telecomanda originala si poate fi accesat doar din tastatura +mouse . Am mai incercat si un numar de coduri pentru tv universala ,dar tot nu cadem pe adevar . Va rog sa rupeti din timpul dumneavoastra si sa ne dati o mana de ajutor . Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 5, 2023 Partajează Postat Ianuarie 5, 2023 (editat) VORTEX V39TPHE01S Buna seara ,stie cineva un cod mfy sau longher testat pe acest tv? banui ca e aceeasi telecomanda ca si la cel de 32 problema e ca tv-ul e la mine la softat,l.am softat cu bin de fhd si acum nu am imagine,am gasit un soft de hd,pe care il descarc si testez acum,dar nu vreau sa.l predau si sa vinå ca nu merge telecomanda,pe care clientul nu a adus.o coduri salvate am destule, e posibil sa se nimereasca vre.o unul ,dar vreau sa fiu sigur pe unul testat va multumesc Editat Ianuarie 5, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 5, 2023 Partajează Postat Ianuarie 5, 2023 (editat) soft de nordmende cod mfy 484 momentan cred ca 484 nu e ok deoarece mi.am adus aminte ca am un main de vortex 32 sk506.pb802 si aceasta vad ca merge cu mfy 1027 menu service e clasicul menu 1147 dar trebuie insistat mai mult,a intrat cu greu daca are cineva softul usb vortex hd rog sa.l posteze intre timp mai cau poate gasesc si ceva pentru mfy 1027 Editat Ianuarie 5, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 6, 2023 Partajează Postat Ianuarie 6, 2023 a ramas cu soft de nordmende cu mfy 484 (exclusiv 22dtv/dvd2) i.am extras ,,profilele,, de pe cea de 32" si le.am scris pe cea de 39" au schimbat doar logo ,nu si telecomanda conform meniului service ,,profilele,, sant pentru display,logo,si cam atåt softul l.am descarcat direct pe stick ,nu l.am salvat in pc, Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Ianuarie 8, 2023 Partajează Postat Ianuarie 8, 2023 (editat) Buna seara ! Ma poate ajuta si pe mine careva cu un soft pentru acest tv : Vortex V24TPHDE1S, dar sa fie un soft care sa mearga de pe un stick . Va multumesc foarte mult ! Astept vesti bune de la dvs ! Editat Ianuarie 8, 2023 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 8, 2023 Partajează Postat Ianuarie 8, 2023 (editat) sa mearga si telecomanda originala nu am Editat Ianuarie 8, 2023 de iuliantv Link spre comentariu
Roberta James Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Buna ziua.Las aici solutia gasita de mine pentru reparare soft Vortex V32TPHDE1S cu placa tp-sk506s-pb802 . Procedura de folosire e simpla, cu tv oprit introducem usb, dupa bagam in priza dupa ce apare pe ecran Update Completed scoatem din priza, alimentam din nou si avem meniul de reset unde resetam si gata. https://drive.google.com/drive/folders/16wjEOp3bIfFcgTy8YHCJEpuPgQb1boJB?usp=share_link Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 9, 2023 Partajează Postat Ianuarie 9, 2023 Acum 4 ore, Roberta James a spus: Buna ziua.Las aici solutia gasita de mine pentru reparare soft Vortex V32TPHDE1S cu placa tp-sk506s-pb802 . Procedura de folosire e simpla, cu tv oprit introducem usb, dupa bagam in priza dupa ce apare pe ecran Update Completed scoatem din priza, alimentam din nou si avem meniul de reset unde resetam si gata. https://drive.google.com/drive/folders/16wjEOp3bIfFcgTy8YHCJEpuPgQb1boJB?usp=share_link merge si telecomanda originala? Link spre comentariu
Roberta James Postat Ianuarie 10, 2023 Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 Merge si telecomanda originala. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Ianuarie 10, 2023 Partajează Postat Ianuarie 10, 2023 (editat) Acum 19 ore, Roberta James a spus: Buna ziua.Las aici solutia gasita de mine pentru reparare soft Vortex V32TPHDE1S cu placa tp-sk506s-pb802 . Procedura de folosire e simpla, cu tv oprit introducem usb, dupa bagam in priza dupa ce apare pe ecran Update Completed scoatem din priza, alimentam din nou si avem meniul de reset unde resetam si gata. https://drive.google.com/drive/folders/16wjEOp3bIfFcgTy8YHCJEpuPgQb1boJB?usp=share_link Metoda nu tine multa vreme, la mine sa intors dupa vre-o 2 saptamani...dupa rescrierea emmc-ului nu am mai avut probleme ! Editat Ianuarie 10, 2023 de Costica Tv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum