dan cod Postat Iulie 3, 2021 Partajează Postat Iulie 3, 2021 Am cumpărat azi din târg aparatul asta. Nu știu dacă mai are utilitate azi dar nu arata rău deloc. Când am văzut carcasa verde am credit ca e vopsit de cineva dar pe net tot ce am văzut sunt verzi. Curios. Link spre comentariu
d2134 Postat Iulie 4, 2021 Partajează Postat Iulie 4, 2021 Acum 13 ore, dan cod a spus: Nu știu dacă mai are utilitate azi Are! de ce sa nu aibe? Exista, si azi, multi posesori de pick-up care dau o groaza de bani pe aparate si poate ar vrea sa si le verifice din timp in timp. Ca sa il poti folosi ai nevoie si de un disc cu semnal de 3150 Hz. De exemplu ELECTRECORD ST-EXE 02689. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 4, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2021 Acum 4 ore, d2134 a spus: Are! de ce sa nu aibe? Exista, si azi, multi posesori de pick-up care dau o groaza de bani pe aparate si poate ar vrea sa si le verifice din timp in timp. Ca sa il poti folosi ai nevoie si de un disc cu semnal de 3150 Hz. De exemplu ELECTRECORD ST-EXE 02689. Cred ca îl voi scoate la vânzare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum