Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips 32PFL3008H/12 VES2.2LA imagine albastra

Postări Recomandate

Va salut stimati colegi.Philips 32PFL3008H/12 VES2.2LA, imagine albastra cu dungi verticale gri.Main 17MB95S-1,sursa 17IPS19-5P V.1,panel VES315WNDS-01,Tcon 320CODESIGNS4L V0.2.Problema este pe tcon.In poza se vede condensatorul C2 marcat cu punct rosu,care este in scurt.Rog pe cineva care are o asemenea placa de tcon,sa masoare valoarea acestui condensator,sau sa posteze schema tconului.Multumesc pentru ajutor.qHsHVqy.jpg

Editat de doban
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doban

6

• iuliantv

3

• modoran

1

• Cosmin Marian

1

Top autori în acest subiect

Acum 1 oră, iuliantv a spus:

verifica q3 si cd25 deobicei cade q3 din cauza lui cd25,eu am folosit cd25 -10mf 50v si q3 -2sa1013

Am verificat.Sunt bune.Multumesc.

Link spre comentariu

Bună seara, backlightul lunineaza normal, deoarece la defect imagine albastră tot tv cu sașiu Vestel eu am depistat ledurile care emiteau o lumină albastră. Cosmin 

Link spre comentariu
Acum 9 ore, Cosmin Marian a spus:

Bună seara, backlightul lunineaza normal, deoarece la defect imagine albastră tot tv cu sașiu Vestel eu am depistat ledurile care emiteau o lumină albastră. Cosmin 

omul are doar ecran albastru(negru ,grii,as zice eu dar luminat) deci nu are imagine,e cu totul alta buba

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări