Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LE32C450

firghel

Postări Recomandate

Buna seara 

am un tv model LE32C450 cu probleme la display(modelLTF320AP08) adica merge un timp perfect dupa care dubleaza imaginea  

stiu ca se taie niste trasee pe t con  intrebarea este cate trasee se taie si care sunt acelea (am gasit un video pe youtube dar nu imi dau seama care le taie) .

multumesc 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• firghel

2

• iuliantv

1

• Marian Roman

1

• Costica Tv

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

9 hours ago, firghel said:

Buna seara 

am un tv model LE32C450 cu probleme la display(modelLTF320AP08) adica merge un timp perfect dupa care dubleaza imaginea  

stiu ca se taie niste trasee pe t con  intrebarea este cate trasee se taie si care sunt acelea (am gasit un video pe youtube dar nu imi dau seama care le taie) .

multumesc 

Bine ca ai spus cu indulgenta in paranteze ce ecran este, ca altfel ne manca ciohalii, de marca t-vului nu mai discutam ca suntem prea destepti ca sa nu ne dam cu stiinta...

Din 20 de ecrane LTA320AP06 sau LTF320AP08, am rezolvat cu munca consistenta = 0. asa ca m-am listinit si am continuat sa respir ca sa traiesc...:rade:

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 12 ore, firghel a spus:

Buna seara 

multumesc 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări