firghel Postat Iulie 2, 2021 Partajează Postat Iulie 2, 2021 Buna seara am un tv model LE32C450 cu probleme la display(modelLTF320AP08) adica merge un timp perfect dupa care dubleaza imaginea stiu ca se taie niste trasee pe t con intrebarea este cate trasee se taie si care sunt acelea (am gasit un video pe youtube dar nu imi dau seama care le taie) . multumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 2, 2021 Partajează Postat Iulie 2, 2021 la vremea lor nu am reusit depanarea de nici un fel, Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 3, 2021 Partajează Postat Iulie 3, 2021 (editat) 9 hours ago, firghel said: Buna seara am un tv model LE32C450 cu probleme la display(modelLTF320AP08) adica merge un timp perfect dupa care dubleaza imaginea stiu ca se taie niste trasee pe t con intrebarea este cate trasee se taie si care sunt acelea (am gasit un video pe youtube dar nu imi dau seama care le taie) . multumesc Bine ca ai spus cu indulgenta in paranteze ce ecran este, ca altfel ne manca ciohalii, de marca t-vului nu mai discutam ca suntem prea destepti ca sa nu ne dam cu stiinta... Din 20 de ecrane LTA320AP06 sau LTF320AP08, am rezolvat cu munca consistenta = 0. asa ca m-am listinit si am continuat sa respir ca sa traiesc... Editat Iulie 3, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
Marian Roman Postat Iulie 3, 2021 Partajează Postat Iulie 3, 2021 Acum 12 ore, firghel a spus: Buna seara am un tv model LE32C450 cu probleme la display(modelLTF320AP08) adica merge un timp perfect dupa care dubleaza imaginea stiu ca se taie niste trasee pe t con intrebarea este cate trasee se taie si care sunt acelea (am gasit un video pe youtube dar nu imi dau seama care le taie) . multumesc Link spre comentariu
firghel Postat Iulie 3, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2021 Acum 5 ore, Marian Roman a spus: da acesta este video care l-am gasit si eu dar nu imi dau seama care trasee le intrerupe . Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum