voicuvoicu Postat Iulie 2, 2021 Partajează Postat Iulie 2, 2021 (editat) Tipul aparatului: tv philips led Modelul aparatului:32phh4200/88 Defectul cum se manifesta: A venit cu panelul spart model TPT315B5-DXJSFE si cu t-con 32/37 ROW2.1HD P/N 6870C-0442B Eu iam pus un panel LC320WXN SC C1 cu t-con 6870C-0325A Problema este urmatoarea -televizorul are imaginea ok dar este rasturnata Cer colegilor sa ma ajute sa dau imaginea normala Multumesc https://www.publi24.ro/pagini-personale?utm_source=automated_emails&utm_medium=email&utm_content=Repostare_gratuita&utm_campaign=reminder_free_repost Editat Iulie 2, 2021 de voicuvoicu Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 2, 2021 Partajează Postat Iulie 2, 2021 (editat) vedeti ca unele lg au pe t.con un smd ce trebuie mutat,chiar la cupla ce vine cablul t.con,e un sunt,bobina, sau rezistennta,e pusa la masa sau la 3v2 parca,uitativa si la iesirile t.con spre display,daca configuratia iesirilor e asemanatoare puteti incerca cu t.conul vechi,in multe cazuri t.conurile se mai potrivesc,la lg,samsung sau in menu service mai jos v.am atasat o poza modificata unde am notat locul miror flip la 6870c- 0442b,urmariti la t.conul nou unde ajunge acel pin 3 sau din dreapta (sau 4 din capat daca puneti si masa) si vedeti unde ajunge,poate gasiti smd-ul,de flip,intai trece printr-o rezistenta spre smd-ul ce trebuie mutat https://postimg.cc/gallery/0wFrsG1 Editat Iulie 2, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
voicuvoicu Postat Iulie 2, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2021 am intrat in servis cu combinatia HOMME -1-9-9-9- BACK si am modificat la H FLIP SI V FLIP si acum imaginea e ok tv rezolvat Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iulie 3, 2021 Partajează Postat Iulie 3, 2021 On 7/2/2021 at 4:30 PM, voicuvoicu said: am intrat in servis cu combinatia HOMME -1-9-9-9- BACK si am modificat la H FLIP SI V FLIP si acum imaginea e ok tv rezolvat Multumim pentru ajutor.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum