audio1984 Postat Iulie 1, 2021 Partajează Postat Iulie 1, 2021 (editat) Buna ziua ! Știe cineva unde pot gasi placi electronice vechi de pe care sa pot recupera piese pasive R.L.C. și tranzistori ( Eventual C.I. ) ? Aici unde locuiesc în cartier , in Timișoara sa închis talciocul de când cu acest covid-19 ... am o grămadă de idei pentru proiecte audio dar situația financiară nu-mi permite să-mi cumpăr piese noi iar acest mod ( de recuperare ) mă ajutat enorm in trecut . Se pot găsi pe undeva unde se reciclează electronice vechi , ți le da de acolo cineva sau exista o taxa ? Orice idee e binevenită ... motto-ul meu este "Nimic nu se aruncă , orice piesa poate avea un nou rost ! " O zi bună și multā sănătate ! Editat Iulie 1, 2021 de audio1984 Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Iulie 1, 2021 Partajează Postat Iulie 1, 2021 Da-mi o dresa si iti trimit eu un colet cu tot felu de placi /componente care stau la prins mucegai/praf. Link spre comentariu
deneinvins Postat Iulie 1, 2021 Partajează Postat Iulie 1, 2021 Dați-mi o adresă prin MP și vă trimit cîteva plăci, componente, materiale, etc. Link spre comentariu
audio1984 Postat Iulie 10, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2021 (editat) Aveți placi cu piese recuperate din diverse aparate sau piese recuperate (oricât de vechi) si care nu va mai sunt de folos și eventual vreți să le aruncați ? Vă rog nu le aruncați deoarece sunt interesat . Îmi sunt folos la proiectele mele electronice ce-i drept modeste și nu am posibilitatea de a îmi permite unele noi ... scumpe . P.S. - Sunt din Timișoara , eventual lăsați un m.p. O seară bună și multă sănătate ! Editat Iulie 10, 2021 de audio1984 Link spre comentariu
Postări Recomandate