Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 43UM7100PLB

parutzu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 43
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin004

7

• keenox

5

• iuliantv

5

• parutzu

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut, multumita raspunsurilor voastre am reusit sa fac imaginea izoland 1cm  banda dinspre mainboard pe partea cu butonul power.Intr-o ora i-am pus capacul, sper sa tina.Multumesc, seara buna.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...

Salutare. Am aceiasi problema la acelasi model.Pe langa asta, eu am 2 placi de baza pentru acest model, nedumerirea mea este ca la una dintre placi se aprinde un led verde langa cele 2 panglici iar la una dintre ele nu. Intrebarea mea este care dintre cele 2 placi este buna? Multumesc

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Buna dimineata,

Am "rezolvat" si eu acum vreun an tv-ul din titlu cu banda.

Acum imi scrie omul ca face iar la fel 🙃, are sunet dar nu are imagine. Exclus led-urile ptr ca l-am pus sa verifice cu lanterna daca are ceva imagine.

Se mai poate face ceva, sa incerc varianta propusa de Marian Roman cu eliminarea rezistorilor si strap?

PS: la momentul respectiv l-am instiintat pe om ca o sa-i fac o improvizatie care poate tine sau nu :)

Link spre comentariu
Acum 51 minute, Letcon a spus:

Buna dimineata,

Am "rezolvat" si eu acum vreun an tv-ul din titlu cu banda.

Acum imi scrie omul ca face iar la fel 🙃, are sunet dar nu are imagine. Exclus led-urile ptr ca l-am pus sa verifice cu lanterna daca are ceva imagine.

Se mai poate face ceva, sa incerc varianta propusa de Marian Roman cu eliminarea rezistorilor si strap?

PS: la momentul respectiv l-am instiintat pe om ca o sa-i fac o improvizatie care poate tine sau nu :)

varianta Marian roman e mai buna ca scoate si efectele negative ale imaginii,dungulite,.plus ca e la ,,radacina,, deci taie legatura defectului din display de restul pcb.ului ,totusi si cea cu banda e cam aceeasi dar ramane cu dungulite....

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Am făcut astfel de modificare acum trei ani unui coleg și tv-ul ăla tot nu vrea să cedeze.Am pus scoci chinezesc mai subțire.Ce am avut pe masă.Tot LG dar nu știu ce șasiu, nu mi-am notat din păcate.

Dar probabil la colegul meu, defectul din matricea aia izolată de mine nu s-a întins și mai departe.aia.Contează mult și să acoperi exact pinii potriviți și să înfigi corect panglica la loc, dacă o bagi pieziș, poți distruge ecranul sau driverul....

Link spre comentariu

Eu am acoperit primii 14 pini. Am incercat prima grupa de 8, a 2-a grupa de 8, primii 12 si nu a mers. Cu jumatate de panglica acoperita aveam linii negre. Apoi am vazut ca oricum sunt separati pinii pe grupe din cum e taiata panglica si am acoperit prima grupa de 14. @validae cum gasesti pinii potriviti?

Link spre comentariu

La modelul asta, de cele mai multe ori, pica in scurt intre CKV si pe cealalta jumatate in cateva luni. Asa ca, daca vrei sa nu se intoarca repede,va trebui sa elimini scurtul. Iese garantat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări