pistilaci Postat Iulie 19, 2023 Partajează Postat Iulie 19, 2023 Da, si eu am rezolvat aceasi tv cu acelasi defect, au ramas cateva linii suptiri pe partea dreapta sus, nesesizabil din trei metrii Link spre comentariu
Gherasim30 Postat Iulie 26, 2023 Partajează Postat Iulie 26, 2023 Salut, multumita raspunsurilor voastre am reusit sa fac imaginea izoland 1cm banda dinspre mainboard pe partea cu butonul power.Intr-o ora i-am pus capacul, sper sa tina.Multumesc, seara buna. Link spre comentariu
Marian Roman Postat August 21, 2023 Partajează Postat August 21, 2023 Aveti aici rezolvarea. Se elimina rezistorii de la R709 la R715 si se face un bypass intre R709 si R714 (exact ca in imaginea de mai jos) Link spre comentariu
alex26 Postat Septembrie 13, 2023 Partajează Postat Septembrie 13, 2023 (editat) Scuze, am postat gresit. Editat Septembrie 13, 2023 de alex26 Link spre comentariu
Danimax05 Postat Martie 28 Partajează Postat Martie 28 Salutare. Am aceiasi problema la acelasi model.Pe langa asta, eu am 2 placi de baza pentru acest model, nedumerirea mea este ca la una dintre placi se aprinde un led verde langa cele 2 panglici iar la una dintre ele nu. Intrebarea mea este care dintre cele 2 placi este buna? Multumesc Link spre comentariu
Letcon Postat Iunie 25 Partajează Postat Iunie 25 Buna dimineata, Am "rezolvat" si eu acum vreun an tv-ul din titlu cu banda. Acum imi scrie omul ca face iar la fel , are sunet dar nu are imagine. Exclus led-urile ptr ca l-am pus sa verifice cu lanterna daca are ceva imagine. Se mai poate face ceva, sa incerc varianta propusa de Marian Roman cu eliminarea rezistorilor si strap? PS: la momentul respectiv l-am instiintat pe om ca o sa-i fac o improvizatie care poate tine sau nu Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 25 Partajează Postat Iunie 25 Acum 51 minute, Letcon a spus: Buna dimineata, Am "rezolvat" si eu acum vreun an tv-ul din titlu cu banda. Acum imi scrie omul ca face iar la fel , are sunet dar nu are imagine. Exclus led-urile ptr ca l-am pus sa verifice cu lanterna daca are ceva imagine. Se mai poate face ceva, sa incerc varianta propusa de Marian Roman cu eliminarea rezistorilor si strap? PS: la momentul respectiv l-am instiintat pe om ca o sa-i fac o improvizatie care poate tine sau nu varianta Marian roman e mai buna ca scoate si efectele negative ale imaginii,dungulite,.plus ca e la ,,radacina,, deci taie legatura defectului din display de restul pcb.ului ,totusi si cea cu banda e cam aceeasi dar ramane cu dungulite.... Link spre comentariu
keenox Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 Si eu am reusit sa rezolv problema acoperind niste pini, dar inteleg ca nu ar fi chiar de durata reparatia asta. @Marian Roman ai putea sa explici, te rog, de ce e mai buna reparatia aia si de ce merge? Multumesc! Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 Am făcut astfel de modificare acum trei ani unui coleg și tv-ul ăla tot nu vrea să cedeze.Am pus scoci chinezesc mai subțire.Ce am avut pe masă.Tot LG dar nu știu ce șasiu, nu mi-am notat din păcate. Dar probabil la colegul meu, defectul din matricea aia izolată de mine nu s-a întins și mai departe.aia.Contează mult și să acoperi exact pinii potriviți și să înfigi corect panglica la loc, dacă o bagi pieziș, poți distruge ecranul sau driverul.... Link spre comentariu
keenox Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 Eu am acoperit primii 14 pini. Am incercat prima grupa de 8, a 2-a grupa de 8, primii 12 si nu a mers. Cu jumatate de panglica acoperita aveam linii negre. Apoi am vazut ca oricum sunt separati pinii pe grupe din cum e taiata panglica si am acoperit prima grupa de 14. @validae cum gasesti pinii potriviti? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 Acum 4 minute, keenox a spus: cum gasesti pinii potriviti? Prin tatonearea pinilor cu multe incercari Link spre comentariu
keenox Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 Acum 5 minute, Florinel TV a spus: Prin tatonearea pinilor cu multe incercari Asa am facut si eu Ma refeream in cunostinta de cauza Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 14 Partajează Postat Septembrie 14 Acum 1 minut, keenox a spus: Ma refeream in cunostinta de cauza Asta nimeni nu stie ca defectul se manifesta diferit de la tv la tv Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Septembrie 15 Partajează Postat Septembrie 15 La modelul asta, de cele mai multe ori, pica in scurt intre CKV si pe cealalta jumatate in cateva luni. Asa ca, daca vrei sa nu se intoarca repede,va trebui sa elimini scurtul. Iese garantat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum