Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 43UM7100PLB

Postări Recomandate

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...

Salutare. Am aceiasi problema la acelasi model.Pe langa asta, eu am 2 placi de baza pentru acest model, nedumerirea mea este ca la una dintre placi se aprinde un led verde langa cele 2 panglici iar la una dintre ele nu. Intrebarea mea este care dintre cele 2 placi este buna? Multumesc

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Buna dimineata,

Am "rezolvat" si eu acum vreun an tv-ul din titlu cu banda.

Acum imi scrie omul ca face iar la fel 🙃, are sunet dar nu are imagine. Exclus led-urile ptr ca l-am pus sa verifice cu lanterna daca are ceva imagine.

Se mai poate face ceva, sa incerc varianta propusa de Marian Roman cu eliminarea rezistorilor si strap?

PS: la momentul respectiv l-am instiintat pe om ca o sa-i fac o improvizatie care poate tine sau nu :)

Link spre comentariu
Acum 51 minute, Letcon a spus:

Buna dimineata,

Am "rezolvat" si eu acum vreun an tv-ul din titlu cu banda.

Acum imi scrie omul ca face iar la fel 🙃, are sunet dar nu are imagine. Exclus led-urile ptr ca l-am pus sa verifice cu lanterna daca are ceva imagine.

Se mai poate face ceva, sa incerc varianta propusa de Marian Roman cu eliminarea rezistorilor si strap?

PS: la momentul respectiv l-am instiintat pe om ca o sa-i fac o improvizatie care poate tine sau nu :)

varianta Marian roman e mai buna ca scoate si efectele negative ale imaginii,dungulite,.plus ca e la ,,radacina,, deci taie legatura defectului din display de restul pcb.ului ,totusi si cea cu banda e cam aceeasi dar ramane cu dungulite....

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Am făcut astfel de modificare acum trei ani unui coleg și tv-ul ăla tot nu vrea să cedeze.Am pus scoci chinezesc mai subțire.Ce am avut pe masă.Tot LG dar nu știu ce șasiu, nu mi-am notat din păcate.

Dar probabil la colegul meu, defectul din matricea aia izolată de mine nu s-a întins și mai departe.aia.Contează mult și să acoperi exact pinii potriviți și să înfigi corect panglica la loc, dacă o bagi pieziș, poți distruge ecranul sau driverul....

Link spre comentariu

Eu am acoperit primii 14 pini. Am incercat prima grupa de 8, a 2-a grupa de 8, primii 12 si nu a mers. Cu jumatate de panglica acoperita aveam linii negre. Apoi am vazut ca oricum sunt separati pinii pe grupe din cum e taiata panglica si am acoperit prima grupa de 14. @validae cum gasesti pinii potriviti?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări