ion soare Postat Iunie 30, 2021 Partajează Postat Iunie 30, 2021 Salutare tuturor Am intampinat niste probleme cu un modul EGS002,imi intra tot timpul protectia de tensiune minima pe modul si nu scap de ea,nu stiu de ce nu oscileaza.Cea mai mare tensiune pe care am obtinut-o a fost de 64 V si mi se incinge in mosfet.S-a mai lovit cineva de aceasta problema? Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 1, 2021 Partajează Postat Iulie 1, 2021 Ce e aia EGS002 ? Azi mi-a scapat pe jos globul magic de cristal, prin care ghiceam totul, si s-a facut praf Link spre comentariu
dumitrumy Postat Iulie 1, 2021 Partajează Postat Iulie 1, 2021 Nea Maxente, erai unul dintre baietii mai seriosi... Cat ai scris pe forum dadeai o cautare G: Link spre comentariu
ion soare Postat Iulie 1, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2021 1 hour ago, maxente said: Ce e aia EGS002 ? Azi mi-a scapat pe jos globul magic de cristal, prin care ghiceam totul, si s-a facut praf In categoria invertoarelor cu sinusoidala pura este arhicunoscut...inprivinta globului de cristal,ce sa zic...nimic ! Link spre comentariu
nel65 Postat Iulie 2, 2021 Partajează Postat Iulie 2, 2021 La 30.06.2021 la 16:44, ion soare a spus: Salutare tuturor Am intampinat niste probleme cu un modul EGS002,imi intra tot timpul protectia de tensiune minima pe modul si nu scap de ea,nu stiu de ce nu oscileaza.Cea mai mare tensiune pe care am obtinut-o a fost de 64 V si mi se incinge in mosfet.S-a mai lovit cineva de aceasta problema? Da ,eu... Intotdeauna ,era din vina mea ,aveam trasee defecte ,lipituri aiurea, piese defecte sau puse pe dos ...asa ca ia tot la puricat.Ca sa nu mai risti vreun modul EGS002,ar fi bine sa ai unul cu Attiny13 sau Atmega8 pentru teste sau ,de ce nu,chiar definitiv ?! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum