Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

egs002

Postări Recomandate

Salutare tuturor

Am intampinat niste probleme cu un modul EGS002,imi intra tot timpul protectia de tensiune minima pe modul si nu scap de ea,nu stiu de ce nu oscileaza.Cea mai mare tensiune pe care am obtinut-o a fost de 64 V si mi se incinge in mosfet.S-a mai lovit cineva de aceasta problema?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

La 30.06.2021 la 16:44, ion soare a spus:

Salutare tuturor

Am intampinat niste probleme cu un modul EGS002,imi intra tot timpul protectia de tensiune minima pe modul si nu scap de ea,nu stiu de ce nu oscileaza.Cea mai mare tensiune pe care am obtinut-o a fost de 64 V si mi se incinge in mosfet.S-a mai lovit cineva de aceasta problema?

Da ,eu...

Intotdeauna ,era din vina mea ,aveam trasee defecte ,lipituri aiurea, piese defecte sau puse pe dos ...asa ca ia tot la puricat.Ca sa nu mai risti vreun modul EGS002,ar fi bine sa ai unul cu Attiny13 sau Atmega8 pentru teste sau ,de ce nu,chiar definitiv ?!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări