Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lipsa sunet, laptop Asus!

yo9hmd

Postări Recomandate

Defectul a survenit in urma folosirii unui cablu cu jack 3.5 si 3 mufe DIN, conectat intre laptop si AUX. unei combine audio! Mai precis, mufa nefolosita, cea de video, a atins un fir dezizolat de la boxa combinei! Laptopul functioneaza perfect, apare atat mixerul cat si volumul iar cu semnal de la winamp, am bargraf dinamic functie de semnal, de aici si banuiala ca s.a dus doar AAF.ul de pe placa! Ce ma sfatuiti? Sa.l duc la un centru specializat sa.i inlocuiasca c.i.ul audio? Sau sa folosesc eventual o placa sunet usb, cu impedimentul nefunctionarii difuzoarelor din el? Multumesc anticipat, de sfaturi! 

Editat de yo9hmd
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hmd

3

• modoran

1

• Florinel TV

1

• Усилитель

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

In prima faza voi cumpara o placa externa usb sa vad cum functioneaza, dar sa fiu sincer, inclin spre o depanare din mai multe considerente. Aveti idee cam la cat se ridica o asemenea interventie? Ca sa.mi fac o idee...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări