andrei_vasile Postat Iunie 30, 2021 Partajează Postat Iunie 30, 2021 Salut! Am vazut pe youtube ca folosesc un adeziv negru la tub pentru lipirea radiatoarelor de circuite. Exista astfel de adeziv la noi in magazinele de profil? Multumesc! Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 30, 2021 Partajează Postat Iunie 30, 2021 adeziv electroconductiv ? Sunt pline magazinele cu asa ceva Link spre comentariu
andrei_vasile Postat Iunie 30, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2021 (editat) Eu tot cautam "adeziv radiator" si gaseam numai rezultate pe siteuri auto :)) Asa ceva este bun? https://www.vitacom.ro/Adeziv-termoconductor-tub-10gr-TermoPasty-77104.html Multumesc! Editat Iunie 30, 2021 de andrei_vasile Link spre comentariu
Dxxx Postat Iunie 30, 2021 Partajează Postat Iunie 30, 2021 Ai atentie la aplicatia respectiva. Stiu ca este tentant sa pui ceva care face simultan si fixarea si interfata termica si solicita dotare zero. Nu recomand decat pentru puteri mici piesa fixata fiind usoara in raport cu suprafata de contact. Insa pentru aplicatii mai pretentioase ramane numai solutia fixarii cu suruburi si TIM, care asigura rezistenta termica mai mica (in special prin grosime mult mai mica a stratului TIM). In plus nu sunt conditii ca in timp sa se dezvolte in adeziv microfisuri mergand pana la decolare. Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 30, 2021 Partajează Postat Iunie 30, 2021 De la capitolul "dummy",ce e TIM? Link spre comentariu
manolo Postat Iunie 30, 2021 Partajează Postat Iunie 30, 2021 Thermal Interface Material (TIM) Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 30, 2021 Partajează Postat Iunie 30, 2021 TIM vine de la "thermal interface material", adica ce pui intre componenta si radiator (pasta, mica, pad din silicon sau ce e ala lipicios, banda cu fibre ...) https://www.farnell.com/datasheets/3177319.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum