nostromo Postat Iulie 5, 2021 Partajează Postat Iulie 5, 2021 (editat) Acum 2 ore, cimitavita a spus: Ma uit cu atentie , am si eu unul la fel cu 0 B , chiar sunt curios , eu l-am tras de mult pe dreapta , dar poti sa stii ? Editat Iulie 5, 2021 de nostromo Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 5, 2021 Partajează Postat Iulie 5, 2021 Ca sa nu mai deschid alt subiect, am si eu doua ssd-uri Kingmax de 240 si la ambele imi da eroarea de mai jos cand incerc sa ii dau initializare. Si la low level format imi da eroare. Ce credeti ca ar putea fi ? Memoria flash coapta ? Link spre comentariu
nico_2010 Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 Incearca asa: DISKPART> list disk DISKPART>select disk1 DISKPART>clean Apoi in Disk Management, click dreapta pe Disk1 si selecteaza "initialize disk". Daca nu merge asa mai poti incerca: Administrator Command Prompt-->C:\Windows\system32\sfc /scannow Dupa finalizarea procesului restarteaza calculatorul si verifica daca mai sunt erori CRC. Povesteste ce s-a intamplat si ce alte mesaje ai mai primit Link spre comentariu
ezekiel Postat Iulie 6, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2021 1 hour ago, nico_2010 said: Incearca asa: DISKPART> list disk DISKPART>select disk1 DISKPART>clean Apoi in Disk Management, click dreapta pe Disk1 si selecteaza "initialize disk". Daca nu merge asa mai poti incerca: Administrator Command Prompt-->C:\Windows\system32\sfc /scannow Dupa finalizarea procesului restarteaza calculatorul si verifica daca mai sunt erori CRC. Povesteste ce s-a intamplat si ce alte mesaje ai mai primit Multumesc , o sa incerc si o sa scriu aici ce si cum ! Link spre comentariu
nico_2010 Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 @ezekiel Mesajul era pentru @maxente, dar poti incerca si tu, desi eroarea primita de tine are alte origini. Link spre comentariu
sxn1 Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 A aparut o noua bransa in lumea mediilor ”solid state„ http://www.flash-extractor.com/ sper sa nu se considere reclama. Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 Acum 3 ore, nico_2010 a spus: Incearca asa: DISKPART> list disk DISKPART>select disk1 DISKPART>clean Apoi in Disk Management, click dreapta pe Disk1 si selecteaza "initialize disk". Daca nu merge asa mai poti incerca: Administrator Command Prompt-->C:\Windows\system32\sfc /scannow Dupa finalizarea procesului restarteaza calculatorul si verifica daca mai sunt erori CRC. Povesteste ce s-a intamplat si ce alte mesaje ai mai primit Salut Imi face comanda clean cu succes, dar nu se intampla nimic adica tot sa imi da eroarea aia la initializarea discului. Cu comanda sfc nu imi gaseste nici-o problema. Mersi. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 Incearca si cu Kingston SSD Toolbox si vezi ce iti raporteaza, eventual da-i comanda RESET Drive. L.E.: Ce mesaje afiseaza diskpart si sfc? Link spre comentariu
Усилитель Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 La cele clasice pe vremuri foloseam Low Level Format , rezolva multe probleme..... Link spre comentariu
ezekiel Postat Iulie 6, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2021 (editat) Nimic , o sa pun si poze . Daca scot stick-ul de boot , nu mai vesde niciun disk . Daca e si stick-ul de boot il vede si pe celalalt ca disk 0 cu 0 B si stick-ul cu 14Gb ca disk 1 . Nu accepta nicio comanda si spune ca nu exista niciun disk. Voi pune si poze , deci nu ia nicio comanda ca spune ca nu e selectat disk-ul . Daca ii dai sa listeze spune ca nu exista niciun disk . Deci e un cerc vicios . Chiar il declar mort. Poza : Editat Iulie 6, 2021 de ezekiel Link spre comentariu
ezekiel Postat Iulie 6, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2021 (editat) Ce e dubios este ca pe el apare scris ceva , dar ca volum e 0 B . Asta se vede pe ssd cand dai sa instalezi windows Editat Iulie 6, 2021 de ezekiel Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 Acum 3 ore, nico_2010 a spus: Incearca si cu Kingston SSD Toolbox si vezi ce iti raporteaza, eventual da-i comanda RESET Drive. L.E.: Ce mesaje afiseaza diskpart si sfc? Softu ala nu merge decat la kingston, ale mele sunt kingmax Dupa verificarea cu sfc imi spune asa: C:\WINDOWS\system32>sfc /scannow Beginning system scan. This process will take some time. Beginning verification phase of system scan. Verification 100% complete. Windows Resource Protection did not find any integrity violations. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Iulie 7, 2021 Partajează Postat Iulie 7, 2021 @ezekiel Acel drive X denumit Boot este un drive virtual creat de installerul windows.Nu este un drive prezent fizic. @maxente sfc /scannow este pentru verificarea fisierelor din windows,sa nu fie corupte,modificate de vreun alt program,virus etc. Citat The sfc /scannow command will scan all protected system files, and replace corrupted files with a cached copy that is located in a compressed folder at %WinDir%\System32\dllcache. The %WinDir% placeholder represents the Windows operating system folder. For example, C:\Windows. https://support.microsoft.com/en-us/topic/use-the-system-file-checker-tool-to-repair-missing-or-corrupted-system-files-79aa86cb-ca52-166a-92a3-966e85d4094e Link spre comentariu
nico_2010 Postat Iulie 7, 2021 Partajează Postat Iulie 7, 2021 Acum 20 ore, maxente a spus: Salut Imi face comanda clean cu succes, dar nu se intampla nimic adica tot sa imi da eroarea aia la initializarea discului. Cu comanda sfc nu imi gaseste nici-o problema. Mersi. Incearca si comanda : chkdsk /f dupa ce selectezi disk1. Vezi ce mesaj primesti. Link spre comentariu
ezekiel Postat Iulie 7, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2021 (editat) Ce se vede in poza de mai sus cu Boot (X) pe ssd apare cand alegi pe ce vrei sa scrie Windows-ul deci e deja pe ssd scris , dar ca volum ssd-ul arata 0 B . Deci asta a fost scris si a ramas , de mai inainte pe ssd . Editat Iulie 7, 2021 de ezekiel Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum