andrei_vasile Postat Iulie 2, 2021 Partajează Postat Iulie 2, 2021 Is numa bune de pus la recycle bin. Eu am 2 care sunt vazute de wind. dar nu se poate modifica nimic pe ele, parca ar avea deepfreeze. AM incercat tot ce am gasit pe net, unu l-am cimentuit, nu mai misca deloc... Cel de-al 2-lea a ramas asa, cu datele la o data anume .... read only Link spre comentariu
alexy Postat Iulie 2, 2021 Partajează Postat Iulie 2, 2021 (editat) hdd cu 0% life e foarte posibil daca nu a cedat complet sa o faca curand, asa ca testeaza-l cu HDD Sentinel, eventual poti sa ii dai o reinitializare hdd ,sau daca ai putea sa faci in linux sau din enigma2 o reinitializare hdd ext4 eu asa am salvat mai multe hdduri si stickuri in linux ext4 ( il formateaza complet si realoca sectoarele BAD) - dupa terminarea reinitializarii in functie de stare si durata estimata de viata poti hotari daca il mai folosesti sau nu, in orice caz daca ai neaparat nevoie de el, foloseste-l pentru stocare date neimportante ( in cazul in care cedeaza complet in viitor) Editat Iulie 2, 2021 de alexy Link spre comentariu
alexy Postat Iulie 2, 2021 Partajează Postat Iulie 2, 2021 (editat) iarasi este foarte foarte bun programul , in care si acum il am si isi face foarte bine treaba HDD Regenerator inainte de ale arunca , incearca toate posibilitatile Editat Iulie 2, 2021 de alexy Link spre comentariu
alexy Postat Iulie 2, 2021 Partajează Postat Iulie 2, 2021 Un hdd de 3Tb care lam salvat cu programul HDD Regenerator si acum functioneaza Link spre comentariu
ezekiel Postat Iulie 2, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2021 HDD Regenerator e f. bun dar pentru bad-uri . Problema la mine e ca nici macar nu vede ssd-urile . Doar anumite programe vad ssd -urile , dar degeaba. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Iulie 2, 2021 Partajează Postat Iulie 2, 2021 Dar cablul SATA l-ai verificat? Eventual poti sa-l inlocuiesti cu unul nou si sa reverifici identificarea discului in BIOS (cu ID si serial number). Link spre comentariu
ezekiel Postat Iulie 2, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2021 Exclus , deoarece a fost pus in laptopuri care functioneaza fara probleme. Link spre comentariu
ezekiel Postat Iulie 5, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2021 Acelasi lucru si cu Diskpart : - cel cu Disk 0 si 0 B este ssd-ul iar Disk 1 cu 14Gb este stick-ul de boot. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 5, 2021 Partajează Postat Iulie 5, 2021 2 hours ago, ezekiel said: cel cu Disk 0 si 0 B este ssd-ul iar Disk 1 cu 14Gb este stick-ul de boot. Fa o imagine a unui stick (cel de 14Gb de mai sus sa zicem). Si pe un PC care vede corect SSD-ul, pune imaginea asta pe SSD Testeaza apoi ce apare pe PC-urile care nu vad SSD-ul corect. Link spre comentariu
ezekiel Postat Iulie 5, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2021 1 minute ago, Liviu.Mihaiu said: Fa o imagine a unui stick (cel de 14Gb de mai sus sa zicem). Si pe un PC care vede corect SSD-ul, pune imaginea asta pe SSD Testeaza apoi ce apare pe PC-urile care nu vad SSD-ul corect. Nu am cum ca niciun laptop din 3 si niciun PC din 2 nu vede corect ssd-ul. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Iulie 5, 2021 Partajează Postat Iulie 5, 2021 Din DISKPART da-i comanda "rescan" si vezi ce mesaj primesti. L.E.: Tot din DISKPART da comanda "attribute disk clear readonly" (este posibil ca SSD-ul sa fie "write protected") si apoi comanda "clean" si "create partition primary". Link spre comentariu
ezekiel Postat Iulie 5, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2021 1 hour ago, nico_2010 said: Din DISKPART da-i comanda "rescan" si vezi ce mesaj primesti. L.E.: Tot din DISKPART da comanda "attribute disk clear readonly" (este posibil ca SSD-ul sa fie "write protected") si apoi comanda "clean" si "create partition primary". Multumesc , o sa incerc si treaba asta , e posibil ! Link spre comentariu
Dxxx Postat Iulie 5, 2021 Partajează Postat Iulie 5, 2021 Ai incercat o unealta LLF (low level format) de multe ori salveaza discuri total blocate... Link spre comentariu
ezekiel Postat Iulie 5, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2021 44 minutes ago, Dxxx said: Ai incercat o unealta LLF (low level format) de multe ori salveaza discuri total blocate... Incercat , nici macar nu-l vede . Link spre comentariu
cimitavita Postat Iulie 5, 2021 Partajează Postat Iulie 5, 2021 Dacă după clean apare 0 octeți spațiu liber, HDD poate fi declarat decedat. Mai încearcă ceea ce a spus nico_2010 și dacă nici asta nu merge, atunci La HDD mecanice fabricate în ultimii 10-15 ani, datele despre mărimea fizică a HDD sunt înscrise pe platane. Demagnetizarea platanelor face ca biosul să vadă corect denumirea HDD (care e înscrisă într-un EEPROM), dar toate programele de partiționat vor vedea un HDD de mărime 0. Din greșeală, am făcut testul pe un HDD de 80G și unul de 200G. Ambele s-au manifestat la fel după demagnetizare. Posibil că și la SSD-uri au păstrat aceeași regulă iar memoria flash în care sunt înscrise dimensiunile fizice, a crăpat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum