Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Citire Eeprom Radio

George88

Postări Recomandate

Salutare,

Sunt nou pe acest forum și nu pot zice neapărat ca nou in domeniul de programare. Știu că la unele modele de ECM sau Radio sau Tacho se poate citi Eeprom direct in mufa de conectare fără să il mai desfac. Știe careva de unde pot primi sau găsi informații cu privire la aceste conectări sau de unde aș putea cumpăra adaptoare pentru radio mai ales. Am nevoie momentan.

Mersi mult

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ady2006

3

• George88

3

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

La 29.06.2021 la 22:00, George88 a spus:

Știu că la unele modele de ECM sau Radio sau Tacho se poate citi Eeprom direct in mufa de conectare fără să il mai desfac.

Pentru treaba aia iti trebuie interfete dedicate fiecarei categorii din cele 3 enumerate. Softurile cu care se folosesc acele interfete au poze cu instructiunile de conectare.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, ady2006 a spus:

Pentru treaba aia iti trebuie interfete dedicate fiecarei categorii din cele 3 enumerate. Softurile cu care se folosesc acele interfete au poze cu instructiunile de conectare.

Mersi de răspuns,

Eu folosesc Carprog, și ceea ce zici tu fac deja, adică îmi dă poze cu conectările unde ce să lipsesc. Dar am mai văzut pe la unul altul că nu mai desfac aparatele si au mufă gata doar o conectează pe radio spre exemplu si citește fără să mai desfacă radio-ul.  Spre ex in Carprog văd doar pe placă unde să mă lipsesc nu și in mufă pe ceva pin anume.

Link spre comentariu

Serios ? Si cam ce modele de scule audio ai vazut tu ca se fac pe mufa ? Inafara de RNS510 si CDR500 ? Pe care de altfel le ai si tu in meniul de la carprog.

Editat de ady2006
Link spre comentariu
1 oră în urmă, ady2006 a spus:

Serios ? Si cam ce modele de scule audio ai vazut tu ca se fac pe mufa ? Inafara de RNS510 si CDR500 ? Pe care de altfel le ai si tu in meniul de la carprog.

Nu am fost atent la așa ceva,  pe vremea aceea nu m-au interesat. 

Stiu doar ca spre exemplu EDC 15 Bosch se poate prin mufă, deși nici asta nu am găsit, Tacho Motometer de la VW se putea face iar prin mufă, la radio nu mai știu.

Link spre comentariu
Acum 8 ore, George88 a spus:

nu mai desfac aparatele si au mufă gata doar o conectează pe radio spre exemplu si citește fără să mai desfacă radio-ul.

Sa nu amestecam tot domeniul auto. Sa ramanem totusi la radio ca-i mai digerabil si eventualele pagube mult mai mici.

Despre calculatoare de injectie, nu doar edc15 se poate face pe masa, prin mufa. Dar repet, ce vei conecta in mufa calculatorului ? O alta mufa care nu merge nicaieri ? Crezi ca mai sunt multe chestii care sa mearga cu un usb-to-serial ? Iti trebuie interfete specializate care sa stie sa faca operatiunea. N-ai scule, te opresti la grupul VAG, edc15 si anumite ceasuri immo2 si 3. Si acolo, doar citire eeprom.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări