doru3160 Postat Iunie 30, 2021 Partajează Postat Iunie 30, 2021 1 oră în urmă, sesebe a spus: Il inscriem in cartea recordurilor? Cheama comisia si lamureste-i. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 30, 2021 Partajează Postat Iunie 30, 2021 Acum 6 ore, maxente a spus: Pfoai de mine, lasa-ma ca numai asa aud peste tot: ma duc frate sa imi iau o ''plazmă'' ca mi s-a stricat aia veche - ce ''plazmă'' sa imi iau ? sau cat mai costa o ''plazmă'' ?. Cand le mai spun unora ca plasmele nu se mai fac, se uita ca boi la mine mirati si apoi imi arata cu degetu spre tv LCD Lumea habar n-are ce cumpara, e plin de prosti pe planeta cu toata informatia asta a netului. Ciudat, n-am mai auzit de ani buni folosit acest cuvint prea des! Unde locuiti? Link spre comentariu
dan cod Postat Iunie 30, 2021 Partajează Postat Iunie 30, 2021 Acum 44 minute, Marele Savant a spus: Ciudat, n-am mai auzit de ani buni folosit acest cuvint prea des! Unde locuiti? Aia colorați mai ales spun asa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum