catalin1593 Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 Buna ziua! Am vrut sa resetez un televizor "smart tech le-5017sa" sa revina la setarile din fabrica iar din greseala am dat sa intre in meniul service si imi apare doar ecranul negru Ma puteti ajuta cum sa ies din mediul service? Va multumesc! Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 scos din priza,asta daca nu ati facut-o de cand ati postat,daca nu merge inseamna ca ati setat ceva prin service ce nu trebuia(invatatura de minte pentru alta data,nu stii cu ce se mananca nu te baga) ori i.a fost sa pice atunci ceva, trebuie incercat un soft ,dar avånd in vedere ca nu stiti sau nu a.ti vrut sa dati mai multe detalii,nu are rost sa mai discutam apelati la cineva ce se pricepe Link spre comentariu
Costica Tv Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 (editat) 3 hours ago, iuliantv said: scos din priza,asta daca nu ati facut-o de cand ati postat,daca nu merge inseamna ca ati setat ceva prin service ce nu trebuia(invatatura de minte pentru alta data,nu stii cu ce se mananca nu te baga) ori i.a fost sa pice atunci ceva, trebuie incercat un soft ,dar avånd in vedere ca nu stiti sau nu a.ti vrut sa dati mai multe detalii,nu are rost sa mai discutam apelati la cineva ce se pricepe Sa vezi la placa asta beleaua dracului T.MS3686.U801, tv adus de la spitalul de nebuni Sapoca cu salvarea, am stat o jumate de zi ca sa-l rezolv pentru ca nu aveam spatiu pentru asa diagonala mare..., pana la urma am reusit intrun fel si l-am desfacut, am gasit doar un singur led intrerupt de 6V, tv-ul are 12 barete a cate 7 leduri de 6V(COD BARETA CX65D07-ZC22AG-04 303CX650038), dupa ce am montat tv-ul, am zis sa scad curentul pe driverul led din service, ca sa nu mai pierd timp util, (menu +1147), tot umbland prin service, am umblat si la optiunea mirror, imediat sa intors oameni cu cracii in sus..., cu toti ani mei de expierienta in tv china, am stat cel putin 3 ore pana am reusit sa intorc imaginea la pozitia normala, cea mai mare chinuiala..., era gata gata sa abandonez si sa fac tv-ul cum a fost ca sa-l dau clientului inapoi, rezolvarea a fost, mirror, sageata dreapta, iar sageata dreapta pana imaginea ingheta(salvare mirror), operatiunea trebuie repetata consecutiv cu tragerea tv-ului din priza(salvare optiune), pana se termin toate optiunile de "mirror" , abia atunci imaginea se intoarce la forma initiala, pentru ca ma chinuit mult acest tv, ca ma mancat degetele...,am salvat si softul din nand, pentru ca am vazut ca nu se gaseste soft pe niciunde, l-am salvat cu denumirea asta "NAND SMART TECH LE-6519NUTS(T.MS3686.U801, T650QVR05.3), pentru colegi de meserie care au nevoie le d-au softul pe privat. Editat Iunie 28, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum