Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Care-i cel mai vechi televizor pe care la-ti vazut in stare

ctepeo

Postări Recomandate

Care-i cel mai vechi televizor (alb-negru sau color) pe care la-ti vazut cu ochii vostrii (nu prin poze) care inca mergea.Eu, 2 ale mele. Un "Record" sovietic a-n din 1958 si unh "Normende" Color Prasident din 1971-73.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ctepeo

4

• tubeman

2

• mișa

1

• florinfloreanu

1

Top autori în acest subiect

Doua Rubin 102, probabil de prin 1958-1963, unul al meu iar altul al unui unchi (acum vreo 20 de ani).Un Grigorescu, de prin 1962 cred, la alt unchi (tot acum 20 de ani).

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

Da, il mai am si e in perfecta stare. Cand o sa ajung pe la parinti, unde-l tin, o sa-i fac cateva poze si o sa le postez aici pe forum

Vezi ca suntem in 2007 ! Nu ai mai ajuns la parinti?
Link spre comentariu

duron750Posted: Mon Feb 28, 2005 8:05 am

Se pare ca tu esti inapoiat :axe:
misa a dezgropat un topic interesant. daca tot sunt atatia care au vazut tv-uri vechi, macar faceti-le poze si postati-le aici, sa alcatuim o baza de date cu aparatura romaneasca veche. schemele le gasim in carti, poze pe nicaieri. valabil si pentru radiouri.
Link spre comentariu

Cel mai vechi tv. alb-negru vazut in functionare , este un Grigorescu.....dar la care dupa circa 1 ora , sincronizarea cadre o lua razna , iar imaginea incepea sa se dea peste cap, dar lent , suficient sa poti vedea un program, mai ales daca stai bine cu nervii. :smt003 :smt003 . O matusa de-a mea l-a folosit mult timp, iar acesta ,sfidand timpul i-si facea cu brio datoria. Acum se odihneste in pace. :mort :mort

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări