PKP98 Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 Salutare! Care este diferenta dintre cele doua semnale? 1. High Res 2. Normal Semnalul este măsurat între drena și sursa unui tranzistor MOSFET de putere dintr-un invertor trifazat. Diferenta este reprezentata de modul de achizitie: Normal sau High Resolution. Nu am folosit cablul de masă, am utilizat acel pin în formă de arculet, cel de jos: Multumesc! Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 Fiecare mod de achiziţie are caracteristicile lui.Toate reprezentările sunt aproximări,mai mult sau mai puţin apropiate de valorile reale. https://www.electronicdesign.com/technologies/test-measurement/article/21801317/why-you-should-care-about-oscilloscope-acquisition-modes Link spre comentariu
PKP98 Postat Iulie 1, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2021 Multumesc frumos pentru raspuns @BRANCA. Link spre comentariu
Mitica M. Postat Iulie 1, 2021 Partajează Postat Iulie 1, 2021 Nenea Dave explica si el cate ceva: Link spre comentariu
PKP98 Postat Iulie 1, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2021 La 01.07.2021 la 12:28, yo8tot a spus: Ce model de Rigol este? Sunt curios cati biti are in high resolution mode. Parca pentru fiecare bit suplimentar sampling rate-ul efectiv scade de 4 ori. Extinde Este un DS1054Z. La 01.07.2021 la 13:01, Mitica M. a spus: Nenea Dave explica si el cate ceva: Extinde Am vazut acel video inainte sa intreb aici, nu prea m-a lamurit! Link spre comentariu
PKP98 Postat August 1, 2021 Autor Partajează Postat August 1, 2021 La 01.07.2021 la 22:00, yo8tot a spus: Te duce cu gandul ca ofera o reprezentare mai fidela. Extinde La asta ma gandeam si eu initial, dar se pare ca nu este asa. La 01.07.2021 la 22:00, yo8tot a spus: Dar problema este ca partea eliminata in poza 1 nu este zgomot. Pare a fi ceva periodic. Extinde Asa este, dupa mai multe verificari si incercari mi-am dat seama de acest lucru. Multumesc tuturor pentru raspunsurile oferite, de mare ajutor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum