Costi13 Postat Iunie 26, 2021 Partajează Postat Iunie 26, 2021 Am avut un televizor philips 20PT1542/58S si m-am gabdit sa-l folosesc. Am bagat cablul, dar problema este ca nu are multe canale pe care ar trebui sa le aiba. Am incercat sa fac o cautare automata, dar meniul nu are o interfață, doar apar niste bare de contrast, luminozitate etc. Niste idei cum as putea adauga canale? Link spre comentariu
validae Postat Iunie 26, 2021 Partajează Postat Iunie 26, 2021 Păi nu are cum să prindă canale digitale, dacă la astea te referi.Altă problemă poate fi dată de semnalul slab, mai ales dacă ai două splittere în casă, mufe cu contact imperfect, cablu gâtuit de vreo mobilă.. Link spre comentariu
Costi13 Postat Iunie 26, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2021 Acum 2 minute, validae a spus: Păi nu are cum să prindă canale digitale, dacă la astea te referi.Altă problemă poate fi dată de semnalul slab, mai ales dacă ai două splittere în casă, mufe cu contact imperfect, cablu gâtuit de vreo mobilă.. Vreau sa adaug PRO.TV-ul pentru ca nu îl are, desi are PRO X, 2, etc. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Iunie 26, 2021 Partajează Postat Iunie 26, 2021 Daca ai telecomanda originala ,adica cea cu cap rotund ,se apasa simultan cele 2 taste de jos ptr cautare programe, ar trebui sa prinda toate canalele analogice transmise de furnizor (cel putin 50 ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum