Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut ajutor depanare casetofon Technics RS-TR212

elctropan

Postări Recomandate

Si chiar iti trebuie casetofon sau ai dat 330 lei + cat oi mai fi dat initial pe el sau speri sa-l vinzi la antichitati la o data ulterioara ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elctropan

9

• validae

2

• mac01

2

• Costica Tv

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu, nu îmi trebuie casetofon în mod special, doar să mai ascult(nu stiu când) casetele copilăriei.

Cât priveste vânzarea pe viitor la antichităţi, nu cred că voi mai trăi atât de mult ca sa îl vând măcar la cât am cheltuit pentru el.

Eu am respectat regulile forumului care cere comunicarea unor aspecte la topicurile cu reparaţii şi de aceea am comunicat şi modul de rezolvare a problemei solicitate.

Multumesc.

Link spre comentariu
43 minutes ago, modoran said:

Si chiar iti trebuie casetofon sau ai dat 330 lei + cat oi mai fi dat initial pe el sau speri sa-l vinzi la antichitati la o data ulterioara ?

Omul daca are casete din tinerete vrea sa le asculte..., dar prea multi bani la costat distractia asta, am 400 de casete video si doua aparate video Philips si Aiwa in stare de functionare impecabila, unul cu 4 capete si altul cu 6 capete, nu m-am indurat sa le arunc nici acum..astept sa creasca pretul la ele ca la bitcoin ca sa ma imbogatesc si eu odata pe lumea asta..:rade:

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...
La 22.07.2021 la 19:53, elctropan a spus:

Am ajuns cu reparaţia la 330 lei din care 130 lei a fost transportul dus-întors.Nu spun cât am dat pe el iniţial, că o să ziceţi că sunt plin de bani, de îmi permit cheltuieli aiurea, fără sens şi mai ales nesigure şi fără necesitate - doar nu o să mă apuc să ascult casete zi şi noapte......sunt un simplu pensionar.

M-am lecuit,sper, de Technics, în general şi de abordarea reparaţiei aşa cum am făcut eu.

Încă nu l-am probat, că vreau să îmi revin din şocul cheltuielilor de transport -  Bucureşti - Horezu(aşa a ales depanatorul să trimită ştiind că nu pot refuza coletul) - cu Dragon Star.

Multumesc celor care au încercat să mă ajute, să mă atenţioneze că va ajunge reparaţia cu mult decât am dat pe el.

Un coleg de pe forum s-a oferit să mă ajute şi cu componente, dar deja era trimis "la reparat".poate ar fi fost mai bine să mă rog de dl mac01 de la început.

Sper să nu o iau e la început cu defectele că îl arunc, pur şi simplu.

Vă doresc o zi bună tuturor.

Imi puteti spune unde l-ați reparat? Am un radiocasetofon Wilco pe care doresc sa îl repar dar nu găsesc pe cineva de încredere și ținând cont de experienta dvs l-as duce în același loc că și dvs. 

Mulțumesc 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări