barbulescuorlando Postat Iunie 24, 2021 Partajează Postat Iunie 24, 2021 (editat) Buna ziua. Știți cumva daca funcționeaza pe Huawei P30 lite adaptorul de infraroșu pe portul de căști de 3,5mm? Adică dacă are inteligent port. Eu am făcut montajul de aici, https://www.instruct...-an-IR-Blaster/ în conjuncție cu prog ZaZa și nu funcționează ca emițător. A folosit cineva asa ceva pe P30 lite? Mulțumesc. Editat Iunie 24, 2021 de barbulescuorlando Link spre comentariu
sebi Postat Iunie 25, 2021 Partajează Postat Iunie 25, 2021 sunt curios daca are putere etajul final sa aprinda un led. verificati cu camera altui telefon daca ledul ir se aprinde. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 25, 2021 Partajează Postat Iunie 25, 2021 Am văzut pe la chinezi de ceva timp astfel de adaptoare pe ieşirea de cască, dar nu ştiu cum ar putea scoate telefonul un semnal cu amplitudinea aşa de mare să comande corect un led IR.La telecomenzi ledurile IR sunt comandate cu impulsuri de 3V şi vârfuri de curent de sute de miliAmperi. Ar ajuta dacă aţi citi părerile clienţilor ce au cumpărat aşa ceva.Probabil că funcţionează dar la limită... Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Iunie 25, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2021 Am vazut citeva video cu ele in funcțiune. Într-un singur loc se spunea că telefonul trebuie să aibă un , așa zis, port inteligent , pt a funcționa. Probabil că acest port inteligent să aibă curentul necesar pt asta. În alt loc am văzut că se intercalează, in serie cu ledurile , o baterie de 1,5 vcc dar nu prea mă încumet la așa ceva. Am verificat si pe 2 Samsung și, tot asa, nu merge. Am vazut un alt adaptor pr usb de la baseus dar nu e nicăieri pe stoc https://www.emag.ro/adaptor-telecomanda-baseus-r03-ir-micro-usb-negru2832-02348/pd/DHX8XYMBM/ Link spre comentariu
modoran Postat Iunie 25, 2021 Partajează Postat Iunie 25, 2021 Cred ca ar putea functiona, dar doar cu amplificator activ extern, nu doar 2 leduri si atat. Oricum la 30 de lei cat e o telecomanda programabila nu inteleg de ce te chinui cu telefonul. Sau macar pe viitor mergi pe Xiaomi, telefoanele lor au port IR nativ. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Iunie 25, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2021 (editat) „la 30 de lei cat e o telecomanda programabila nu inteleg de ce te chinui cu telefonul” .Era la îndemână Î-mi surâde ideea de a avea o singură telecomanda pt toate dipozitivele nu numai pt Yamaha dsp-e88 Editat Iunie 25, 2021 de barbulescuorlando Link spre comentariu
Spitfire Postat Iunie 25, 2021 Partajează Postat Iunie 25, 2021 Acum 2 ore, validae a spus: Am văzut pe la chinezi de ceva timp astfel de adaptoare pe ieşirea de cască, dar nu ştiu cum ar putea scoate telefonul un semnal cu amplitudinea aşa de mare să comande corect un led IR.La telecomenzi ledurile IR sunt comandate cu impulsuri de 3V şi vârfuri de curent de sute de miliAmperi. Ar ajuta dacă aţi citi părerile clienţilor ce au cumpărat aşa ceva.Probabil că funcţionează dar la limită... LED-urile IR in capsula de acrilat de 3 sau 5mm se deschid la 1,2V, iar curentul prin ele, in impuls, nu poate depasi 20 mA. Citat For example, IR LED has a forward voltage of 1.2 volts at 20 mA forward current. Also, the usual or typical operating current for a standard-sized LED is around 20 mA. Link spre comentariu
validae Postat Iunie 25, 2021 Partajează Postat Iunie 25, 2021 Unele leduri IR suportă în impuls curenţi mult mai mari. Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Iunie 25, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2021 Am mai multe telecomenzi prin atelier. O sa intercalez un ampermetru și o să vă spun ce curent consumă ACEL led infra. Sunt și eu curios. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum