Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cumpar BM1Q001 1-3buc.

poplex22

Postări Recomandate

va salut, poate ma ajuta cineva cu citeva bucati din integratul din titlu, am incercat inlocuirea lui cu fan6300 si nu da rezultate, oscileaza continu, am modificat reactia din pin 1 primar si rezistenta serie cu alimentarea primar, va rog urgent !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• poplex22

3

• Marian

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Modoran nu dam nume de magazine ca sa nu se considere reclama.

Si-apoi 12 lei pentru o bucata e mult, la un alt magazin e 8 lei, deci...

In alta ordine de idei, nu era scopul meu sa starnesc polemici, imi pare rau daca totusi asta s-a intamplat, ideia era sa ofer o sugestie.

Stiu cum e sa te incurce comanda minima, insa sincer sa fiu nici eu n-as face colet pentru doar 15-20 de lei, numai rambursul la posta costa cam atat, singura solutie in situatia asta in care vrei sa eviti comanda minima e sa gasesti pe cineva aproape de zona ta care sa aiba asa ceva si care sa ti-l dea personal, altfel tot la problema asta ajungi.

Apoi online iti poti comanda mai multe bucati alaturi eventual de altceva ce-ti mai lipseste prin atelier, si pe viitor daca te mai lovesti de CI-ul asta, o sa-l ai in stoc.

Zic si eu...

Scuze pentru offtopic, ma retrag.

Spor.

Link spre comentariu
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări