poplex22 Postat Iunie 24, 2021 Partajează Postat Iunie 24, 2021 va salut, poate ma ajuta cineva cu citeva bucati din integratul din titlu, am incercat inlocuirea lui cu fan6300 si nu da rezultate, oscileaza continu, am modificat reactia din pin 1 primar si rezistenta serie cu alimentarea primar, va rog urgent ! Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 24, 2021 Partajează Postat Iunie 24, 2021 Se gaseste la un magazin online de pe la noi. Link spre comentariu
poplex22 Postat Iunie 24, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2021 da Marian dar c-da min e 50lei si curierul ajung sa cumpar placa intreaga !, cu stima Link spre comentariu
Marian Postat Iunie 24, 2021 Partajează Postat Iunie 24, 2021 Modoran nu dam nume de magazine ca sa nu se considere reclama. Si-apoi 12 lei pentru o bucata e mult, la un alt magazin e 8 lei, deci... In alta ordine de idei, nu era scopul meu sa starnesc polemici, imi pare rau daca totusi asta s-a intamplat, ideia era sa ofer o sugestie. Stiu cum e sa te incurce comanda minima, insa sincer sa fiu nici eu n-as face colet pentru doar 15-20 de lei, numai rambursul la posta costa cam atat, singura solutie in situatia asta in care vrei sa eviti comanda minima e sa gasesti pe cineva aproape de zona ta care sa aiba asa ceva si care sa ti-l dea personal, altfel tot la problema asta ajungi. Apoi online iti poti comanda mai multe bucati alaturi eventual de altceva ce-ti mai lipseste prin atelier, si pe viitor daca te mai lovesti de CI-ul asta, o sa-l ai in stoc. Zic si eu... Scuze pentru offtopic, ma retrag. Spor. Link spre comentariu
poplex22 Postat Iunie 24, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2021 dle. Mari9an, va multumesc pentru sugestii, am ajuns la concluzia sa cumpar toata placa asa-mi ramane una de rezerva, cu stima Link spre comentariu
Postări Recomandate