Усилитель Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 1 hour ago, merck said: , daca insa te aflii in situatia: Quote Eu am două lămpi (ipotetic), prin una măsurat trece 80 mA şi prin cealaltă trece 85 mA Atunci faci sa fie identice.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 29, 2021 Partajează Postat Iunie 29, 2021 (editat) Pentru un dezechilibru de curent așa se întâmplă(am prezentat cu un deceniu în urmă). Frecvența foarte joasă, balansată/debalansată negativarea tuburi finale, puterea nominală în sarcină. PS Așa răspunde un transformator de ieșire bun la frecvențe joase. LE transformatoarele de ieșire Toroidy răspund similar la frecvențe joase. Personal nu creditez mitul superiorități miezurilor E+I în raport cu miezurile toroidale. Pentru aproximativ același palier de preț rasunsul Toroidy net superior Edcor sau Hammond. Indel fiind o "glumă proastă" nu poate fi comparat/recomandat. Editat Iunie 29, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
Adrian Biruescu Postat Iunie 29, 2021 Partajează Postat Iunie 29, 2021 (editat) Cam asa arata oscilograma facuta de mine pt amplificatorul Mullard 5-20 (realizat recent), trafuri Toroidy TTG-EL34PP, sqw la 30Hz. Mai am putin de bibilit la el dar de auzit, se aude foarte bine deci sunt multumit de aceste toroidale. Am facut mai multe oscilograme, printre care si sqw la 10KHz, le pot atasa daca prezinta interes. Editat Iunie 29, 2021 de Adrian Biruescu Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 29, 2021 Partajează Postat Iunie 29, 2021 (editat) 1 oră în urmă, Adrian Biruescu a spus: Cam asa arata oscilograma facuta de mine pt amplificatorul Mullard 5-20 (realizat recent), trafuri Toroidy TTG-EL34PP, sqw la 30Hz. Mai am putin de bibilit la el dar de auzit, se aude foarte bine deci sunt multumit de aceste toroidale. Am facut mai multe oscilograme, printre care si sqw la 10KHz, le pot atasa daca prezinta interes. Bine venită prezentarea Adrian(Toroidy TTG-EL34PP răspuns sqw 30Hz), pentru o bună parte a colectivității prezintă interes(așa cred). Editat Iunie 29, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
Adrian Biruescu Postat Iunie 29, 2021 Partajează Postat Iunie 29, 2021 Multumesc, atasez mai multe poze inclusiv cu amplificatorul in testare; am facut si niste masuratori sinus la 30Hz, 1KHz si 20KHz, le voi atasa ulterior. SQW din poza e la 10KHz. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 29, 2021 Partajează Postat Iunie 29, 2021 (editat) Răspuns 10KHz-sqw foarte bun pentru un amplificator cu tuburi cu sarcina cuplată prin transformator de ieșire(Toroidy TTG-EL34PP). În aceste condiții Doreii care blamează miezul toroidal(Toroidy) pot lua o pauză până la prezentarea unui răspuns asociat transformator de ieșire Indel (E+I). Editat Iunie 29, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
Усилитель Postat Iunie 29, 2021 Partajează Postat Iunie 29, 2021 (editat) Toroidy fabrica deja si trafuri PP cu UL si CFB ,pt un raspuns si mai bun ,distorsiuni mai mici .( 2K-4K-5K -6.6K -8K ) https://sklep.toroidy.pl/en_US/c/Cathode-Feedback-PP/163 https://sklep.toroidy.pl/en_US/p/-TTG-CFB5000PP-Tube-output-CFB-transformer-5kOhm-Cathode-Feedback-Push-pull/659 Ultra-wide bandwidth output toroidal transformer with Cathode Feedback CFB windings introduces benefits of toroidal cores to tube output. Cathode Feedback CFB winding allow You to take well know advantages of this kind of circuits such as larger damping factor an much better controlled, extremely quick, tight and powerfull bass response. Cathode Feedback also minimizes THD and intermodulation distortions and makes total bandwidth ultra-wide without using overal negative feedback from output to input of Your amp. All of it makes Your sound amazing, detailed and spacious. Editat Iunie 29, 2021 de Усилитель Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 29, 2021 Partajează Postat Iunie 29, 2021 (editat) Balansul ia_0 secțiuni finale ECL86 pentru schema postată în deschidere subiect se poate rezolva de această manieră(fără alterarea performanțelor). Rezistențele și semi-reglabilul din puntea de balans pot fi de 0,25W(preferabil 0,5W). Balansarea negativări pote fi făcută și dinamic(sqw 30-40Hz) ca în filmulețul prezentat. Editat Iunie 29, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum