Halciu Postat Iunie 23, 2021 Partajează Postat Iunie 23, 2021 Salut, Mi s-au sters cateva litere de pe fata din aluminiu al unui amplificator. Sunt scrise cu vopsea neagra. Va rog, poate ma sfatuieste cineva unde as putea sa le imprim, vreo firma de imprimare? Multumesc! Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 24, 2021 Partajează Postat Iunie 24, 2021 Halciu.Caută o imprimerie care face serigrafie.Nu cred că e prea ieftin... Link spre comentariu
yo9hrb Postat Iunie 25, 2021 Partajează Postat Iunie 25, 2021 Exista odata letraset. Cand eram eu copil, adica acu' o gramada de vreme. Poate or mai fi. Link spre comentariu
draku Postat Iunie 25, 2021 Partajează Postat Iunie 25, 2021 daca nu as gasi alte solutii de rezolvare, as face asa: - scanarea feței amplificatorului (implica demontare) - refacerea textului/desenelor pe calculator intr-un program de grafica gen corel (avand majoritatea textului scanat, corectarea/adaugara se face usor) - printare pe autocolant transparent pe o imprimanta laser - curatare a feței amplificatorului de vechiul text prin metode care sa nu lase urme pe aluminiu - lipirea autocolantului cu atentie ca sa nu ramana bule de aer sub el, apoi decupare in zona gaurilor, ferestrelor, etc - 2-3 straturi de lac de la spray - remontare amplificator partea cu printarea pe autocolant transparent, lipirea si lacul merge sigur, ca am facut eu un panou de comanda dar cred ca si restul ar merge usor Link spre comentariu
daniels Postat Iunie 25, 2021 Partajează Postat Iunie 25, 2021 La 23.06.2021 la 8:52, Halciu a spus: Salut, Mi s-au sters cateva litere de pe fata din aluminiu al unui amplificator. Sunt scrise cu vopsea neagra. Va rog, poate ma sfatuieste cineva unde as putea sa le imprim, vreo firma de imprimare? Multumesc! Cauta la firme care fac imprimari publicitare, astia imprima pe orice suport. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum