iuliantv Postat Iunie 22, 2021 Partajează Postat Iunie 22, 2021 vortex 28ct800 ,barete led defecte,tv-ul se comporta ciudat ,in stby avea cateva leduri aprinse,tensiunea totala pe leduri in stby cca 18v,in on,cca 39v ,e un defect tipic intalnit,cad cateva leduri si de aceea raman aprise si in stby,am inlocuit baretele cu unele in stare foarte buna recuperate,de pe un vortex 28ck600,au cu totul alt cod baretele dar se potrivesc fizic,totul ok in stby cca 18v (,,leduri stinse),,in on cca 39v,dar un ochi bun observa o usoara licarire a ledurilor in stby,mai mult ca sigur asa vin din fabrica,dar tv-ul fiind al unui prieten,am facut mai mult ca unui client obisnuit,am pastrat baretele defecte,le-am decapat difuzoarele de lumina si ledurile,si le-am lipit cu banda termo dubla adeziva de baretele noi,bineånteles pe partile vizibil metalice,asta pentru o mai buna racire,le-am prins in suruburile originale fara probleme,pentru a nu mai primi curent pe leduri in stby am montan un releu ce e comandat de tensiunea t.con 12v ce apare numai la iesirea tv din stby,astfel cu tv-ul in stby nu mai e curent pe leduri ,am redus din menu service menu 1147 ,panel seting ,,backlight la 70% baretele led au 6 leduri la 3v ,2 barete led poze pentru cine cauta barete led https://postimg.cc/gallery/q46xbC9 Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Iunie 22, 2021 Partajează Postat Iunie 22, 2021 Totusi, sa nu jignim instalatiile comuniste Link spre comentariu
iuliantv Postat Iunie 22, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2021 Acum 18 minute, Gabriel_S a spus: Totusi, sa nu jignim instalatiile comuniste cred ca nu santeti cel ce avea anunt in bazar cu ,,Cumpar instalatie de pom comunista,, Link spre comentariu
ionel sm Postat Februarie 22, 2022 Partajează Postat Februarie 22, 2022 In tabelul d-ul Badila se pare ca acestea sunt cele de la poz.37 polaritate inversa.Ar merge cred si cele de la poz,32 32a cred dar trebuie inversata alimentarea.A incercat cineva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum