Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

T-con Board 6870C-0401B LG 32/37/42/47/55 FHD TM120 Ver 0.2

mercenarx

Postări Recomandate

salutare ,

am t-con din titlu , simptomul fiind  lipsa backlight

model tv : LG 32LS570S

daca scot panglica dintre t-con si driver leduri , se aprinde backlight (apare si imaginea insa cu o banda verticala mai albicioasa) --insa se incinge procesorul video de pe t-con foarte tare ( nu se poate tine mana pe el)

cipul a rezistenta foarte mica pe alimentarea Vcc (3,3v) , cam 3-4 ohmi, deci are scurt intern 

as putea adapta acelasi t-con , dar pentru alt display - 43 inch , in conditiile in care mie imi trebuie pentru 32 inc? (LC320EUN(SE)(M2)

ma gandesc ca s-ar putea sa mearga daca schimb memoria eeprom intre t-conuri?

intreb asta fiindca trebuie sa cumpar t-conul , nu il am..

cipul video este LG5830

poate fi inlocuit cu TL2354EP? (par identice)

poate are cineva idee , multumesc

Editat de mercenarx
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Costica Tv

8

• mercenarx

5

• iuliantv

2

• novica

1

Top autori în acest subiect

18 minutes ago, mercenarx said:

da , am uitat sa specific: se incinge si cu panglici scoase , deci este defect de t-con

OK, daca TL2354EP provine exact de la acelasi model de t-con, cel mai probabil ca sunt compatibile si merita incercat....

Link spre comentariu
15 minutes ago, mercenarx said:

este un model asemanator : 6870C-0452A

Nu te grabi sa cumperi t-con, mai asteapta putin ca ma uit acum in t-conurile mele sa vad.....

Link spre comentariu

LG5830 merge inlocuit cu TL2350EP sau cu SW0855 0ISWL-0125A, daca ai asa ceva pune mana de graba si schimba-l...:rade:

TL2350EP se gaseste si in tara cu 28 de lei + transport, d-ai o cautare cu gogu si gasesti imediat magazinul...

2 قطعة/الوحدة TL2350EP TL2350 QFN-88

SW0855 OISWL 0125A MT1389VDE QDTL AAT1415A TAS5711 MT8223HFMU BMSL  NT71188MFG RT9979 RT9979GQW AS15 U TL2444MC T100A|Integrated Circuits| -  AliExpress

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

da pretul e mai mult decat ok.dar din experientele mele cu displayurile lg,se mai potrivesc si alte t.con-uri daca aveti disponibile,trebuie vazute iesirile t.con spre display,benzi stanga dreapta,daca traseele sånt cat de cat identice,bineånteles si t.conul sa aibå aceeasi configuratie pini,sånt chanse mari sa se potriveasca,nu recomand celor ce nu stiu cu ce se ,,manånca,, si pe la samsung cam aceeasi poveste,si cånd spun samsung,ma refer la display samsung nu cele etichetate cu samsung,dar la bazå sånt,sharp,auo...

Link spre comentariu

multumesc pentru postari tuturor , si da, este ok si t-conul ca pret

dar eu am TL2354EP , oare este echivalent cu TL2350EP fiindca m-am uitat si eu dupa alt t-con si am vazut ca 6870C-0401B este echipat si cu TL2350EP , deci cum spunea si Costica acesta este echivalent cu LG5830

sa fie echivalente TL2354EP cu TL2350EP si implicit cu LG5830?

se schimba destul de greu si TL2354 il iau de pe un t-con la care am dublura...

Editat de mercenarx
Link spre comentariu
37 minutes ago, mercenarx said:

multumesc pentru postari tuturor , si da, este ok si t-conul ca pret

dar eu am TL2354EP , oare este echivalent cu TL2350EP fiindca m-am uitat si eu dupa alt t-con si am vazut ca 6870C-0401B este echipat si cu TL2350EP , deci cum spunea si Costica acesta este echivalent cu LG5830

sa fie echivalente TL2354EP cu TL2350EP si implicit cu LG5830?

se schimba destul de greu si TL2354 il iau de pe un t-con la care am dublura...

Daca nu ai TL2350EP sau SW0855 0ISWL-0125A, nu te juca cu te-ncurca ca muncesti degeaba !

Link spre comentariu
29 minutes ago, mercenarx said:

asa cred si eu

am sa comand un alt t-con..

voi rescrie eepromul cu dumpul din cel defect , si cu asta basta .

numai t-conul sa fie ok...

Daca ecranul are pcb-ul jos fa intai o verificare, scoate rama displayului sa nu fi fost lichide scurse pe acolo...t-conul nu pica niciodata asa usor fara motiv "intemeiat"....daca nu verifici, posibil sa cumperi t-con degeaba, adica bani aruncati in vant......

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Costica Tv a spus:

Daca ecranul are pcb-ul jos fa intai o verificare, scoate rama displayului sa nu fi fost lichide scurse pe acolo...t-conul nu pica niciodata asa usor fara motiv "intemeiat"....daca nu verifici, posibil sa cumperi t-con degeaba, adica bani aruncati in vant......

ei nu pica,cele cu as15-19-f-g,cele de sharp,samsung....am intalnit destule cazuri

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări