Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv NEI

Neață Robert

Postări Recomandate

Salutare,am si eu un Tv NEI smart si mereu cand il deschid imi apare log-ul ramane asa cam 2minute si dupa imi apare „Sistem Recovery„ si apoi se opreste ce pot face?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Neață Robert

4

• Florinel TV

3

• megabit

1

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

dacå nu vreti sa decedeze de tot apelati la cineva ce se pricepe, de la un simplu update de pe usb puteti ajunge la cheltuieli mult mai mari,o påtim si noi cei ce dormim printre ele de ani buni ,sa nu mai zic de cineva ce nu a facut niciodatå,se poate sa aveti noroc daca nimeriti softul potrivit,care trebuie cåutat dupa,cod placå,display,si alte amånunte,så nu mai spun ca multe nu pot fi restaurate de pe usb,bine cå aveti locatia la profil,poate e cineva ,,vecin,, cu dv si vå poate ajuta

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 25 minute, iuliantv a spus:

dacå nu vreti sa decedeze de tot apelati la cineva ce se pricepe, de la un simplu update de pe usb puteti ajunge la cheltuieli mult mai mari,o påtim si noi cei ce dormim printre ele de ani buni ,sa nu mai zic de cineva ce nu a facut niciodatå,se poate sa aveti noroc daca nimeriti softul potrivit,care trebuie cåutat dupa,cod placå,display,si alte amånunte,så nu mai spun ca multe nu pot fi restaurate de pe usb,bine cå aveti locatia la profil,poate e cineva ,,vecin,, cu dv si vå poate ajuta

Eu am incrcat cu usb dar nu face nimic sta la fel si softurile sunt bune

Link spre comentariu
Chiar acum, Neață Robert a spus:

...

ce pot face?

In primul rand ce trebuia facut :

Cand deschideti un subiect aici si doriti sfat in legatura cu o reparatie sau un defect trebuie obligatoriu sa precizati:

Tipul aparatului: 

Modelul aparatului: 

altfel, cineva o sa intrebe ce model este, altcineva o sa incerce sa ghiceasca ce cod are placa  ... dar pentru asta mai trebuie si demontat capacul ! Se accepta si poze, daca efortul cu scrisul este prea mare.

Editat de megastar
Link spre comentariu
2 hours ago, Neață Robert said:

Eu am incrcat cu usb dar nu face nimic sta la fel si softurile sunt bune

Cum ai reusit sa gasesti softuri bune, cu modelul "Tv NEI smart" ?

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Neață Robert a spus:

Am gait cu modelul 32NE4505 de pe https://www.rserv.ro/software/

Si crezi ca dupa modelul de tv se cauta soft? eu zic ca nu , ca sunt mai multe cu acelasi model dar au main diferit sau alt soft si vei bloka tv-ul, spune ce cod TFT are

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Florinel TV a spus:

Si crezi ca dupa modelul de tv se cauta soft? eu zic ca nu , ca sunt mai multe cu acelasi model dar au main diferit sau alt soft si vei bloka tv-ul, spune ce cod TFT are

Ca TFT are 219305

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări